KoutsiKorneri käynnistyy – ensimmäinen vieras Dave Love

KoutsiKorneri käynnistyy – ensimmäinen vieras Dave Love

Urhea käynnistää valmentajille suunnatun KoutsiKornerin, joka on maksuton webinaarisarja kaikille valmentajille yli lajirajojen. Ensimmäinen webinaari on ti 8.6. klo 21.00-22.30, jolloin puhujana on koripallovalmentaja Dave Love Yhdysvalloista. Teemana on henkilökohtaisen heittotekniikan kehittäminen joukkueharjoituksessa / Improving individual shooting habits in team practices.

Avoin kaikkien lajien valmentajille

Idea KoutsiKorneriin on lähtenyt koripallosta. HBA:n valmentaja Hanno Möttölä toivoo kohdeyleisön kasvavan koripallosta myös muihin lajeihin. ”Ajatus on, että KoutsiKornerin aiheet ja puhujat eivät tule olemaan ainoastaan koripallosta, vaan myös muista lajeista”, Möttölä kuvailee. ”Ensimmäisen webinaarin esitys tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen, ja siitä voivat muidenkin joukkuelajien valmentajat peilata tekniikan ja henkilökohtaisen taidon opettamisen ideoita erityisesti 10-17-vuotiaiden urheilijoiden joukkueessa.”

Ilmoittautuminen KoutsiKorneriin 6.6. mennessä >>>> Ilmoittautuminen

Lisätietoja webinaarista voi lukea Koripalloliiton sivuilta >>>> Uutinen Basket.fi