HULA – Helsingin Urheilulääkäriasema

Uudenkarhean Urhea-hallin tiloissa toimii myös Urhean kanssa tiivistä yhteistyötä tekevä HULA – Helsingin Urheilulääkäriasema, jossa […]

Uudenkarhean Urhea-hallin tiloissa toimii myös Urhean kanssa tiivistä yhteistyötä tekevä HULA – Helsingin Urheilulääkäriasema, jossa urheilijoiden ja liikunnanharrastajien terveysongelmiin perehtyneet lääkärit tarjoavat niin vastaanottoja kuin urheilijan terveystarkastuksiakin. HULA tarjoaa myös huipputason testauspalvelut urheilijan suorituskyvyn kartoittamiseksi. Erikoisosaamisemme liittyy erityisesti kestävyyssuorituskyvyn kartoittamiseen, mutta suunnittelemme testikokonaisuudet urheilijan tarpeet sekä lajivaatimukset huomioiden. Testauksesta vastaavat liikuntafysiologimme. Lisäksi tarjoamme liikuntafysiologian valmennus- ja konsultaatiopalveluja sekä urheilijoille että valmentajille.

Palvelut, hinnasto

Tarkemmat palvelukuvaukset, hinnastot sekä ohjeet ajanvaraukseen löydät Hulan nettisivuilta www.hula.fi. Kuntotestipalveluista tarjoamme urhealaisille 10% alennuksen. Ajanvaraukset lääkärin vastaanotolle voit varata ajan nettiajanvarauksella, terveystarkastuksiin, kliinisiin tutkimuksiin sekä kuntotesteihin ajanvaraukset puhelimitse (09 4342 100) tai sähköpostitse (ajanvaraus@hula.fi).

HULA – Helsingin Urheilulääkäriasema

Helsingin Urheilulääkäriasema
Mäkelänkatu 47
Urhea-halli 3. krs
00550 Helsinki

Puh. 09 4342 100
ajanvaraus@hula.fi