Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea toimii Helsingin laajalla metropolialueella, jolla tarkoitetaan Uudenmaan, Itä-Uudenmaan, Päijät- ‎Hämeen ja Kanta-Hämeen maakuntia. Laurean […]

Oleskelutilan sohvaryhmiä

Laurea toimii Helsingin laajalla metropolialueella, jolla tarkoitetaan Uudenmaan, Itä-Uudenmaan, Päijät- ‎Hämeen ja Kanta-Hämeen maakuntia. Laurean paikallisyksiköt sijaitsevat Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa ja Tikkurilassa.

Laurea-ammattikorkeakoulun logo

Laurean kehittämispohjainen oppimismalli tarjoaa erilaisen tavan oppia aidoissa hankkeissa yhdessä työelämän edustajien kanssa. Laurea – ammattikorkeakoulu on sitoutunut huomioimaan Urheaan kuuluvien urheilevien opiskelijoiden tarpeet opintopolun eri vaiheissa. Opiskelijalla on mahdollisuus saada henkilökohtaista opinto-ohjausta opinto-ohjaajalta ja opettajatuutorilta.

Henkilökohtainen oppimissuunnitelma (HOPS) perustuu Learning by Developing (LbD) -toimintamalliin. HOPS elää arjessa konkreettisena työvälineenä, johon voi päivittää oman opiskelun mahdolliset suunnitelmamuutokset ja uudet tavoitteet yhdessä opinto-ohjaajan ja urheilijan valmentajan kanssa.