Töihin Urheaan

Avoimet työpaikat Urhea-säätiö hakee nyt NOV-valmentajan sijaista kokopäiväiseen määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 saakka (mahdolliset jatkosopimukset sijaisuuden […]

Avoimet työpaikat

Urhea-säätiö hakee nyt NOV-valmentajan sijaista kokopäiväiseen määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 saakka (mahdolliset jatkosopimukset sijaisuuden jatkuessa)

PAINIVALMENTAJAA

Toimit Urhean, Puolustusvoimien Urheilukoulun ja Uudenmaan alueen kreikkalais-roomalaisen painin valmennuksesta vastaavana ammattivalmentajana. Vastaat keskuksemme päivittäisestä valmennustoiminnasta, leirityksestä ja urheilijoiden kokonaisvaltaisesta kehittymisestä. Osallistut myös osana valmentajatiimiä painin maajoukkuetoimintaan ja olet kehittämässä suomalaista painivalmennusta.

Edellytämme Sinulta vahvaa ammattitaitoa, kannustavaa otetta ja näkemystä valmentaa potentiaalisia urheilijoita pitkäjännitteisesti kohti kansainvälistä menestystä. Sinulle on siis selvää kansainvälisen vaatimustason mukainen toiminta, kansainvälisen toimintaympäristön tuntemus ja omaat myös vahvat kansainväliset verkostot.

Pystyt toimimaan suullisesti sekä kirjallisesti myös englannin kielellä. Muu kielitaito, kuten esim. venäjä on merkittävä vahvuus työsi menestyksekkäässä hoitamisessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän asiantuntevan ja kasvavan säätiön palveluksessa sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit näköalapaikalla suomalaisen huippu-urheilun parissa.

Työsuhteessa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa PALTA:n ja JHL:n välistä Urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen tulee lähettää 14.1.2022 mennessä Urhea-säätiön talous- ja henkilöstöpäällikkö Marianne Hoffrénille osoitteeseen marianne.hoffren@urhea.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Painiliiton toiminnanjohtaja Pasi Sarkkinen puh. 050 360 0036, pasi.sarkkinen@painiliitto.net

Avoin hakemus

Halutessasi voit lähettää meille avoimen hakemuksen, jossa voit kertoa itsestäsi ja osaamisestasi. Avoimen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen viestinta@urhea.fi. Otamme sinuun yhteyttä tarvittaessa.