Kerava

Urheilusta innostuneille nuorille annetaan Keravalla mahdollisuus yhdistää koulu ja urheilu toimivasti omassa lähikoulussaan. Toimintaa koordinoi […]

Tyttö pitää pyörivää palloa etusormensa päällä

Urheilusta innostuneille nuorille annetaan Keravalla mahdollisuus yhdistää koulu ja urheilu toimivasti omassa lähikoulussaan. Toimintaa koordinoi Keravan kaupunki yhteistyössä pääkaupunkiseudun urheiluakatemian (Urhea) kanssa. Toimintaa järjestetään yhteistyössä yhtenäiskoulujen sekä liikunta- ja urheiluseurojen kanssa. Toiminnan tavoitteena on parantaa koulun ja urheiluharrastuksen yhteensovittamista, vahvistaa nuoren urheilijan perusliikuntataitoja, lajitaitoja, lisätä ymmärrystä urheilijana kasvamiseen vaikuttavista asioista ja tukea näin terveenä urheilijana kehittymistä. Urhea-toiminta sisältää myös Kasva urheilijaksi -valinnaiskurssin, johon hakeudutaan valinnaisainevalintojen yhteydessä.

  • Urhea-seuraharjoitukset järjestetään tiistaisin klo 8:00-9:30 ja mahdollisesti myös keskiviikkoisin klo 15:15-16:15. Toimintaan osallistuvien tulee huomioida, että toiminta ei ole kouluaikaa, vaan vapaata harrastusaikaa. Toimintaan ilmoittautuneilta edellytetään toimintaan sitoutumista.
  • Oppilaalla on mahdollisuus valita painotuspolku 8. ja 9.luokan aikana. Liikunta ja hyvinvointipainotuksen alta löytyy Kasva Urheilijaksi-valinnaisaine, joka on tavoitteellisille urheilijoille suunnattu yleisvalmennus sekä urheilijaksi kasvamisen teoriatietoa tarjoava kurssi.

TOIMINTAAN ILMOITTAUTUMINEN (6.luokan oppilaille lähetetään tieto Wilman kautta kevätlukukauden aikana)

LISÄTIEDOT HARJOITUKSITA KOULUPÄIVÄN YHTEYDESSÄ