Asiantuntijatilaisuudet opettajille ja valmentajille

Urhea järjestää yläkouluverkoston opettajille ja valmentajille asiantuntija- ja koulutustilaisuuksia lukuvuonna 2022-23. Tilaisuuksissa käsitellään osallistujien ennakkoon […]

Nuoret tekevät liikuntatunnilla lihaskuntoharjoitteita

Urhea järjestää yläkouluverkoston opettajille ja valmentajille asiantuntija- ja koulutustilaisuuksia lukuvuonna 2022-23. Tilaisuuksissa käsitellään osallistujien ennakkoon toivomia aihealueita ja pyritään jakamaan hyviä kokemuksia arjesta.

ILMOITTAUDU TILAISUUKSIIN TÄMÄN LINKIN KAUTTA

Terveys: Nuoren urheilijan selkäkipu 2.11. klo 14-15:30 Urhea-halli toivomme lähiosallistumista, mutta alun luento-osioon voi tarvittaessa osallistua myös etäyhteyden kautta) HUOM! Tilaisuus siirretty aiemmasta päivämäärästä 14.9.

Katja Mjösund, liikuntalääketieteen erikoislääkäri, LT, Olympiavalmennuskeskuksen vastuulääkäri & Erika Pakkala, urheilufysioterapeutti. Tilaisuus sisältää luennon ja keskustelutilaisuuden osallistujien ennakkokysymykset huomioiden sekä harjoitusdemon fysioterapeutin johdolla.

Psyykkinen valmennus: harjoittelumotivaation tukeminen ja laadukas harjoittelu

Janica Järvenpää, Urhean urheilupsykologi (Sert.) PsM,, yläkoulutoiminnan vastuuasiantuntija ja fysiikkavalmentaja Asla Jääskeläinen

  • 5.10.2022 klo 12:30-15:00 Helsingin, Espoon ja Kirkkonummen liikunnanopettajat ja Urhean valmentajat, Urhea-halli,
  • 26.10.2022 klo 12:30-15:00 Vantaan, Keravan, Tuusulan ja Nurmijärven liikunnanopettajat ja valmentajat, Urhea-halli,

Motorisen taidon oppimisen seminaari 16.-18.11.2022 Kisakalliossa – Scientific Confrence of Motor skill acquistion 2022

Seminaarin järjestää Jyväskylän yliopisto ja Kisakallion urheiluopisto.

Lisätiedot: https://www.kisakallio.fi/urheilu/tapahtumat-ja-kilpailut/motor-skill-acquisition-2022

Urhea-verkoston opettajilla ja valmentajille on mahdollisuus osallistua erikoishinnalla päiväkävijänä seminaariin. Laitamme lisätietoja syksyn aikana.