Asiantuntijatilaisuudet opettajille ja valmentajille

Urhea järjestää yläkouluverkoston opettajille ja valmentajille asiantuntija- ja koulutustilaisuuksia lukuvuonna 2022-23. Tilaisuuksissa käsitellään osallistujien ennakkoon […]

Nuoret tekevät liikuntatunnilla lihaskuntoharjoitteita

Urhea järjestää yläkouluverkoston opettajille ja valmentajille asiantuntija- ja koulutustilaisuuksia lukuvuonna 2022-23. Tilaisuuksissa käsitellään osallistujien ennakkoon toivomia aihealueita ja pyritään jakamaan hyviä kokemuksia arjesta.

ILMOITTAUDU TILAISUUKSIIN TÄMÄN LINKIN KAUTTA

Terveys: Nuoren urheilijan selkäkipu 2.11. klo 14-15:30 Urhea-halli toivomme lähiosallistumista, mutta alun luento-osioon voi tarvittaessa osallistua myös etäyhteyden kautta) HUOM! Tilaisuus siirretty aiemmasta päivämäärästä 14.9.

Katja Mjösund, liikuntalääketieteen erikoislääkäri, LT, Olympiavalmennuskeskuksen vastuulääkäri & Erika Pakkala, urheilufysioterapeutti. Tilaisuus sisältää luennon ja keskustelutilaisuuden osallistujien ennakkokysymykset huomioiden sekä harjoitusdemon fysioterapeutin johdolla.

Psyykkinen valmennus: harjoittelumotivaation tukeminen ja laadukas harjoittelu

Janica Järvenpää, Urhean urheilupsykologi (Sert.) PsM,, yläkoulutoiminnan vastuuasiantuntija ja fysiikkavalmentaja Asla Jääskeläinen

  • 5.10.2022 klo 12:30-15:00 Helsingin, Espoon ja Kirkkonummen liikunnanopettajat ja Urhean valmentajat, Urhea-halli,
  • 26.10.2022 klo 12:30-15:00 Vantaan, Keravan, Tuusulan ja Nurmijärven liikunnanopettajat ja valmentajat, Urhea-halli,

Motorisen taidon oppimisen seminaari 16.-18.11.2022 Kisakalliossa – Scientific Confrence of Motor skill acquistion 2022

Seminaarin järjestää Jyväskylän yliopisto ja Kisakallion urheiluopisto.

Urhean tarjoaa verkoston opettajille ja valmentajille mahdollisuuden osallistua päiväkävijänä seminaariin veloituksetta yhtenä päivänä. Jokainen vastaa itse matkoista ja muista mahdollisista kuluista. Katso ohjelma tästä ke 16. ja to 17. on myös käytännön demoja.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä mieluiten jo 28.10 mennessä.

Lisätiedot: https://www.kisakallio.fi/urheilu/tapahtumat-ja-kilpailut/motor-skill-acquisition-2022