Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia Ammattikorkeakoulu on sitoutunut huomioimaan Urheaan kuuluvien huippu-urheilevien opiskelijoiden tarpeet opintojen suorittamisessa ja ammattiin valmistumisessa. […]

Oleskelutilan sohvaryhmiä

Metropolia Ammattikorkeakoulu on sitoutunut huomioimaan Urheaan kuuluvien huippu-urheilevien opiskelijoiden tarpeet opintojen suorittamisessa ja ammattiin valmistumisessa.

Metropolia Ammattikorkeakoulussa opiskeleva urheilija saa opettajatutoreiden ja opinto-ohjaajien antamaa yksilöllistä opinto-ohjausta. Tällöin mietitään vaihtoehtoisia opintomahdollisuuksia, mikäli opintojen suorittaminen urheilun vuoksi on vaikeutunut ja neuvotellaan mahdollisuuksista toteuttaa opintoja muussa ammattikorkeakoulussa tai mahdollisesti ulkomaisessa opinahjossa.

Yhdessä opettajatutorin ja opinto-ohjaajan kanssa laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma (HOPS). Tarvittaessa suunnitelman tekemiseen osallistuu myös urheilijan valmentaja. Katso oheiselta videolta pikajuoksija Samuli Samuelssonin ajatuksia opinnoistaan Metropoliassa.

Metropolia Ammattikorkeakoulun useassa toimipisteessä on opiskelijoiden käytössä kuntosali ja joissakin kiinteistöissä isot liikuntasalit sekä yhdessä kiinteistössä terapia-allas.