Business College Helsinki

Business College Helsinki on moderni ja dynaaminen, työelämän osaajia kouluttava ammatillinen oppilaitos. Oppilaitoksemme tarjoaa liiketoiminnan […]

Beach volley -pelaaja polvillaan hiekassa lyömässä palloa

Business College Helsinki on moderni ja dynaaminen, työelämän osaajia kouluttava ammatillinen oppilaitos. Oppilaitoksemme tarjoaa liiketoiminnan (merkonomit) sekä tieto- ja viestintätekniikan (ohjelmistokehittäjä/IT-tukihenkilö) koulutusta sekä suomeksi että englanniksi.

Business College Helsingin logo

Business College Helsinki on moderni ja dynaaminen, työelämän osaajia kouluttava ammatillinen oppilaitos. Oppilaitoksemme tarjoaa liiketoiminnan (merkonomit) sekä tieto- ja viestintätekniikan (ohjelmistokehittäjä/IT-tukihenkilö) koulutusta sekä suomeksi että englanniksi. Oppilaitoksessa voi suorittaa myös kaksoistutkinnon (merkonomi/ohjelmistokehittäjä/IT-tukihenkilö + ylioppilas). 

Tarjoamme opiskelijoillemme laajat mahdollisuudet erikoistumiseen.  

BC Huippu-urheilutiimi

Business College Helsingin päiväopiskelijana voit hakea oppilaitoksemme omaan BC Huippu-urheilutiimiin sekä sen kautta Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiaan eli Urheaan. BC Huippu-urheilutiimi auttaa kilpaurheilijaopiskelijaa yhdistämään opinnot ja urheilun niin, että opintosi etenevät. Urheilijaopiskelijoilla on kilpailumatkoilla mahdollisuus tarvittaessa opiskella esimerkiksi verkossa tutkintoon liittyviä opintoja ja tutkinnon osia.

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5, 00520 Helsinki