Haku Keravan yläkouluihin

Ilmoittautuminen Urhea-oppilaaksi kaudelle 2023–24  Urheilusta innostuneille nuorille annetaan Keravalla mahdollisuus yhdistää koulu ja urheilu toimivasti […]

Tyttö pitää pyörivää palloa etusormensa päällä

Ilmoittautuminen Urhea-oppilaaksi kaudelle 2023–24 

Urheilusta innostuneille nuorille annetaan Keravalla mahdollisuus yhdistää koulu ja urheilu toimivasti omassa lähikoulussaan. Toimintaa koordinoi Keravan kaupunki yhteistyössä pääkaupunkiseudun urheiluakatemian (Urhea) kanssa. Toimintaa järjestetään yhteistyössä yhtenäiskoulujen sekä liikunta- ja urheiluseurojen kanssa. 

Toiminnan tavoitteena on parantaa koulun ja urheiluharrastuksen yhteensovittamista, vahvistaa nuoren urheilijan perusliikuntataitoja, lajitaitoja, lisätä ymmärrystä urheilijana kasvamiseen vaikuttavista asioista ja tukea näin terveenä urheilijana kehittymistä. 

Toimintaan osallistuvien tulee huomioida, että toiminta ei ole kouluaikaa, vaan vapaata harrastusaikaa. Toimintaan ilmoittautuneilta edellytetään kuitenkin toimintaan sitoutumista. 

Lukuvuoden 2023–2024 toiminta 

  • Keväällä 2023 kerätään ilmoittautumiset Urhea-oppilaaksi
  • Urhea toiminnan Teams-info ke 16.8 klo 16.00–17.00 
  • Ryhmiin ilmoittautuminen Suomisportin kautta 16.8–25.8 

Varmistakaa, että teillä on luotu profiili suomisport palveluun. Nuoren profiili on huoltajan profiilin alla. https://info.suomisport.fi/ 

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2023–2024 Urhea-toimintaan on avoinna 10.-25.5.2023. Ilmoittautuminen Urhea-toimintaan kerätään tulevien 7.–9. luokkien oppilailta. 
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä hakulomakkeella tästä linkistä.