Asuminen

Urhea-kampuksella sijaitsea Urhea-koti on erinomainen vaihtoehto pääkaupunkiseudulla opiskeleville urheilijoille. Urhea-kodit on tarkoitettu urheilussa huipulle tähtääville […]

Urhea-kampuksella sijaitsea Urhea-koti on erinomainen vaihtoehto pääkaupunkiseudulla opiskeleville urheilijoille. Urhea-kodit on tarkoitettu urheilussa huipulle tähtääville ja samanaikaisesti toisen tai korkea-asteen tutkintoa HOASin toiminta-alueen oppilaitoksissa suorittaville urheilijoille. Tutkinnon tulee olla opintotukikelpoinen.

Kalustettu huone, jossa on kaksi ikkunaa. Huoneessa nojatuoli, sänky, yöpöytä, kirjoituspöytä ja tuoli. Lattialla matto, ikkunoissa verhot.
Asuinhuone 4hlön soluasunnossa. Urhea-kodin asunnot vuokrataan kalustamattomina.

Urhea-koti -asuintalo sijaitsee rauhallisella paikalla puiston vieressä, ja ylemmistä kerroksista on näköala yli koko Helsingin aina merelle asti. Asukkailla on käytössään mm. langaton wi-fi sekä pesutupa, jotka sisältyvät vuokraan. Asunnot vuokrataan kalustamattomina.

Lisätietoa Urhea-kodista, asuntovaihtoehdoista sekä vuokrasta löytyy Urhea-kodin sivuilta. Asuntoa Urhea-kampuksen ulkopuolelta voi myös hakea Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoasilta.