Sotungin lukio ja etälukio

Sotungin lukio tarjoaa hyvän asenteen omaaville ja kehityshaluisille urheilijoille laadukkaat olosuhteet, ammattivalmennuksen ja joustavat opintojärjestelyt. […]

Beach volley -pelaaja polvillaan hiekassa lyömässä palloa

Sotungin lukio tarjoaa hyvän asenteen omaaville ja kehityshaluisille urheilijoille laadukkaat olosuhteet, ammattivalmennuksen ja joustavat opintojärjestelyt. Lajiryhmät ovat jalkapallo, jääkiekko, salibandy, koripallo, uinti, yleisurheilu, hiihto sekä muiden lajien yleisryhmä.

Lukio sijaitsee keskellä urheilupuistoa. Kauempana sijaitsevista harjoituspaikoista on järjestetty kuljetus lukiolle. Sotungin lukio on ollut mukana Urhean toiminnassa sen perustamisesta lähtien. Lisätietoja lukion toiminnasta, valmennuksesta, opiskelusta ja hakemisesta löydät nettisivuiltamme.

Lajiryhmät

  • jalkapallo pojat ja tytöt
  • jääkiekko
  • koripallo
  • uinti
  • hiihto
  • salibandy pojat ja tytöt
  • yleisryhmä kaikille muille lajeille (henkilökohtaiset harjoitussuunnitelmat)

Sotungin etälukio

Sotungin etälukio on aikuislukio verkossa. Etälukion toimipiste sijaitsee Itä-Vantaalla Sotungin lukion yhteydessä. Etälukio tarjoaa tutkintotavoitteiset lukio-opinnot aikuisten valtakunnallisen opetussuunnitelman mukaisesti. Sotungin etälukiossa voi myös opiskella yksittäisiä opintojaksoja.

Etälukiossa opiskellaan verkko-oppimisympäristössä. Ainoastaan osa kokeista suoritetaan paikan päällä Sotungin lukiossa. Ajasta ja paikasta riippumaton tapa tehdä lukio-opintoja palvelee hyvin paljon leireilevää tai ulkomailla lajiaan harjoittavaa urheilijaa. Lukuvuosi on jaettu viiteen periodiin ja opinnot voi aloittaa jokaisen periodin alusta. Lämpimästi tervetuloa!

Sotungin lukio ja etälukio

Sotungintie 19
01200 Vantaa