Urheilu ja opiskelu

Tavoitteemme on tukea urheilijaa valmennuksen ja kaksoisuran keinoin siten, että hänellä on mahdollisuus menestyä urheilussa ja elää hyvää elämää sekä urheilu-uran aikana että sen jälkeen.

Voimistelija rekillä

Urheilu ja opiskelu

Urhean tavoitteena on tukea urheilijan valmentautumista ja kouluttautumista yläkouluvaiheessa, toisella ja korkea-asteella aina valmistumiseen ja työelämään siirtymiseen saakka. Urheilijan hyvä ja laadukas arki on mahdollista toteuttaa eri toimijoiden hyvällä yhteistyöllä. Urheilijan apuna ovat verkoston osaavat valmennuksen ja koulumaailman ammattilaiset sekä Urhean asiantuntijat. Löydän urheilun ja opiskelun tiedot sivustolta jaoteltuna opiskeluasteittan.

Urhean missio: Valmennus ja kaksoisura mahdollistavat urheilijan menestyksen ja hyvän elämän

Mahdollistamme urheilijoille parhaan mahdollisen päivittäisvalmennuksen ja luomme edellytykset urheilijana kehittymistä ja urheilutulosta tukevan kaksoisuran toteuttamiseen.

Pitkän huippu-urheilu uran aikana urheilija voi tehdä kaksoisuraa olemalla ammattiurheilija, yhdistämällä urheilun ja opiskelun tai urheilun ja muun työn. Urheilu-uran päättyessä tuemme urheilijan siirtymistä seuraavalle uralle.

Urheilijan menestys tarkoittaa urheilussa ja muussa elämässä saavutettua menestystä.