UniSport

UniSport on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston sekä Hankenin yhteinen liikunta- ja hyvinvointipalveluorganisaatio. Tehtävämme on kannustaa liikunnalliseen […]

UniSport on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston sekä Hankenin yhteinen liikunta- ja hyvinvointipalveluorganisaatio. Tehtävämme on kannustaa liikunnalliseen elämäntapaan ja siten edistää hyvinvointia yliopistoyhteisössä ja yhteiskunnassa.

Tiesitkö, että UniSport on Suomen suurin yliopistoliikuntapalveluita tuottava organisaatio? Se on myös yksi suurimmista liikuntapalveluita tarjoavista organisaatioista. UniSport tarjoaa liikunnallisia elämyksiä kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille Helsingin keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa, Töölössä ja Espoon Otaniemessä. Ovemme ovat auki sekä yliopistolaisille että kaikille kaupunkilaisille. UniSport on kohtauspaikka, jossa suorittaminen jää vähemmälle ja kokemukset korostuvat. Tärkeintä meille on hyvä fiilis!

Meillä pääset liikkumaan monipuolisesti eri liikuntamuotojen parissa kuntosaliharjoittelusta palloiluun ja joogasta tehotreeniin. Lajeja valikoimissamme on yli 40. Lisäksi yliopistojen seurojen toiminta on vilkasta. UniSportista löytyy jokaiselle jotakin!

UniSport on enemmän kuin liikuntaa.