Opinnäytetyöt ja työharjoittelut

Etsitkö opintoihisi liittyen urheiluun liittyvää opinnäytetyön aihetta tai mahdollisesti paikkaa työharjoitteluun? Me Urheassa haluamme osaltamme […]

Eri alojen kirjoja pinossa

Etsitkö opintoihisi liittyen urheiluun liittyvää opinnäytetyön aihetta tai mahdollisesti paikkaa työharjoitteluun? Me Urheassa haluamme osaltamme olla tukemassa opiskelijoiden suuntautumista työelämään urheilun parissa. Pyrimme tarjoamaan mahdollisuuksia eri alojen osaajille ja tuleville osaajille. Jos olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyösi yhteistyössä Urhean kanssa, tai tarvitset paikan työharjoittelun tekemiseen (pl. fysioterapia), voit olla yhteydessä talous- ja henkilöstöpäällikkö Marianne Hoffréniin, marianne.hoffren@urhea.fi.

Fysioterapian työharjoittelu

Fysioterapian työharjoitteluun on erillinen kevät- ja syyslukukausikohtainen haku. Hakuaika syyslukukaudelle (elo-joulukuu) päättyy 30.4. ja kevätlukukaudelle (tammi-kesäkuu) haku päättyy 31.10. Kullekin lukukaudelle valitaan 2-4 fysioterapian opiskelijaa lomakehakemuksen ja portfolion/CV:n perusteella. Kaikille hakeneille ilmoitetaan valinnasta noin kaksi viikkoa hakuajan päättymisen jälkeen.

Hakulomakkeen ja lisäohjeet löydät täältä

Eri alojen kirjoja päällekäin pinossa