Haku Espoon yläkoulut

AJANKOHTAISTA: Uusina liikuntalähikouluina 2023-24 aloittavat Espoonlahden, Kirkkojärven, Saunalahden ja Tiistilän koulut. Toimintaan voivat ilmoittautua koulujen […]

Tyttö pitää pyörivää palloa etusormensa päällä

AJANKOHTAISTA: Uusina liikuntalähikouluina 2023-24 aloittavat Espoonlahden, Kirkkojärven, Saunalahden ja Tiistilän koulut. Toimintaan voivat ilmoittautua koulujen uudet 7. luokan oppilaat yläkoulun ajaksi tiedotteen ohjeen ja alla mainitun aikataulun mukaan. TIEDOTE UUSIEN KOULUJEN HUOLTAJILLE

Kaikki Espoon Urhea-verkostokoulut löydät tästä linkistä

Uusiin liikuntalähikouluhin haetaan lähikoulupäätösten jälkeen 7.4.-16.4.2023. Hakulinkki aukeaa tähän 7.4.2023

Hakeminen Leppävaaran koulun urheiluluokalle ja Kauklahden koulun liikuntapainotukseen

HAKUAIKA 10.1.-17.1.2023

Täytä Hakemus peruskoulun 7. luokalle -lomake verkkopalvelu Wilmassa(ulkoinen linkki) tai palauta paperinen lomake lapsesi nykyiseen Espoon kaupungin kouluun. Lapsesi voi hakea enintään neljään eri kouluun. Haettavat painotukset tulee ilmoittaa lomakkeella hakujärjestykseen. Hakujärjestys on sitova. Vain määräajassa hakemuksensa palauttanut voi osallistua valintakokeeseen.

  • Leppävaaran koulun urheiluluokkien soveltuvuuskoe on kaksiosainen/kaksipäiväinen (www.soveltuvuuskoe.fi + soveltuvuuskokeen lajiosa)
  • Kauklahden kouluun haetaan soveltuvuuskokeella (www.soveltuvuuskoe.fi)

Soveltuvuuskokeet 2023

Varapäivään voi osallistua vain rehtorin luvalla painavasta syystä esim. sairastuminen (lääkärintodistus vaaditaan). Ilmoitus on tehtävä koulun rehtorille viimeistään testipäivänä.

Yleisen hakuohjeen diasarjan ja videotallenteen löydät täältä