Haku Espoon yläkoulut

Espoon yläkoulutoiminta laajenee lukuvuonna 2023-24 , kun uusia liikuntalähikouluja liittyy mukaan verkostoon. Tiedote julkaistaan helmikuussa […]

Tyttö pitää pyörivää palloa etusormensa päällä

Espoon yläkoulutoiminta laajenee lukuvuonna 2023-24 , kun uusia liikuntalähikouluja liittyy mukaan verkostoon. Tiedote julkaistaan helmikuussa 2023 ja löydät sen julkaisun jälkeen tältä sivulta.

Uusiin liikuntalähikouluhin haetaan lähikoulupäätösten jälkeen 7.4.-16.4.2023. Hakulinkki aukeaa tähän 7.4.2023

Espoossa Urhean verkostossa on painotetun opetuksen urheiluyläkoulu (Leppävaaran koulu) ja liikuntapainotteinen (Kauklahden koulu) sekä liikuntalähikouluja oman oppilaaksiottoalueen nuorille.

Hakeminen Leppävaaran koulun urheiluluokalle ja Kauklahden koulun liikuntapainotukseen

HAKUAIKA 10.1.-17.1.2023

Täytä Hakemus peruskoulun 7. luokalle -lomake verkkopalvelu Wilmassa(ulkoinen linkki) tai palauta paperinen lomake lapsesi nykyiseen Espoon kaupungin kouluun. Lapsesi voi hakea enintään neljään eri kouluun. Haettavat painotukset tulee ilmoittaa lomakkeella hakujärjestykseen. Hakujärjestys on sitova. Vain määräajassa hakemuksensa palauttanut voi osallistua valintakokeeseen.

  • Leppävaaran koulun urheiluluokkien soveltuvuuskoe on kaksiosainen/kaksipäiväinen (www.soveltuvuuskoe.fi + soveltuvuuskokeen lajiosa)
  • Kauklahden kouluun haetaan soveltuvuuskokeella (www.soveltuvuuskoe.fi)

Soveltuvuuskokeet 2023

Varapäivään voi osallistua vain rehtorin luvalla painavasta syystä esim. sairastuminen (lääkärintodistus vaaditaan). Ilmoitus on tehtävä koulun rehtorille viimeistään testipäivänä.

Yleisen hakuohjeen diasarjan ja videotallenteen löydät täältä