Urheilijan terveystarkastus Urhea-hallissa harjoitteleville HULA:sta etuhintaan

Helsingin Urheilulääkäriasema HULA tarjoaa Urhea-hallissa urheileville urheilijan terveystarkastuksia tarjoushinnalla 120 € per henkilö. Tarjous 120 € (normaalisti 150 €) on voimassa, kun varaus tehdään viimeistään 1.11.2023 mennessä. Itse tarkastuksen voi tehdä urheilijalle sopivana aikana, ensisijaisesti kuitenkin tämän vuoden puolella. Toteutuksen ajankohdista neuvottelemme laji- ja urheilijakohtaisesti varauksen tehneiden kanssa.

HULA:n kuvaus urheilijan terveystarkastuksesta:

”Terveystarkastuksessa käymme laaja-alaisesti läpi urheilijan terveydentilan sekä urheilijan arkeen liittyviä asioita. Nuoren urheilijan tapauksessa kinnitämme erityishuomiota vammojen ehkäisyyn sekä terveelliseen ja turvalliseen harjoitteluun sekä huomioimme kasvun vaiheet ja niiden vaikutuksen harjoitteluun. Lisäksi kiinnitämme nuorilla erityistä huomiota ravitsemukseen. Huomioimme ja tunnistamme myös urheilua/suorituskykyä rajoittavat tekijät (esim. hoitamaton astma) ja ohjelmoimme tarvittavat jatkotutkimukset.”

Tiedoksi: HULA:n nettisivuilla on lomakkeita eri tarkoituksiin, myös terveystarkastukseen tuleville. Ne täytetään etukäteen ja nuorten kannattaa tehdä täyttö yhdessä vanhempien/huoltajien kanssa. Lomake lähtee meille täytön jälkeen suojatusti.

Lisätutkimukset ja muut palvelut hinnoittelemme erikseen. Palveluista ja hinnoista saa lisäinfoa parhaiten tulemalla keskustelemaan kanssamme Urhea-hallin 3. kerrokseen.

Lisätietoa terveystarkastuksesta HULA:n sivulla.

Linkki HULA:n yleisesitteeseen