Sulkapalloilija Sarah Asfarille Espoon kaupunginjohtajan kannustuspalkinto

Espoon kaupunginjohtajan jo perinteeksi muodostuneet kannustuspalkinnot jaettiin tuttuun tapaan osana Espoo-päivän ohjelmaa. Vuoden kasvattina palkittiin sulkapalloilija Sarah Asfar.
Kuva: Pauli Boström

Sarah Asfar on kuulunut jo nuoresta iästä lähtien Suomen kärkisulkapalloilijoihin ja ikäkausimaajoukkueisiin. Haukilahden lukion urheilulinjalla hän on kehittynyt edelleen urheilijana ja menestynyt niin kotimaassa kuin ulkomailla. Asfar on saavuttanut useita SM-mitaleita, viimeisin U19-sarjan viime vuoden SM-kulta. Lisäksi hänet valittiin edustamaan Suomea U19-maajoukkueeseen sulkapallon EM- ja MM- kisoihin. Tavoitteellisen urheilun lisäksi Sarah Asfar on menestyksellisesti pystynyt yhdistämään pakettiin kunnianhimoisen opiskelun. Hän on persoonana positiivinen ja toiset huomioonottava. Niin urheilussa kuin opiskeluissa hän on erittäin tavoitteellinen ja pyrkimys parempaan on hänelle luontaista.

Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä (vas.) vuoden kasvatteina palkitut Matilda Levoranta ja Sarah Asfar sekä vuoden kasvattajina palkitut Kimmo Oila, Harri Lammi, Esko Kuha ja Anders Wikholm lavalla.
Kuva – Pauli Boström

Lue lisää Espoon kaupungin tiedotteesta.