Judo: Jaana Jokinen Liikuntakeskus Pajulahden valmennuskeskuksen johtajaksi

Jaana Jokinen jättää syyskuun lopussa Suomen Judoliiton valmennuspäällikön työt. Jokinen aloittaa lokakuun alussa Liikuntakeskus Pajulahden valmennuskeskuksen johtajana.
Kuva: Liikuntakeskus Pajulahti

Jokinen on toiminut vuodesta 2018 lähtien Judoliiton valmennuspäällikkönä vastaten huippujudon muutosprosessin johtamisesta, jossa oleellisessa osassa on ollut valmennusjärjestelmän luominen sekä maajoukkueiden päivittäistoiminnan keskittäminen Helsingin olympiavalmennuskeskus Urheaan.

”Olen kiitollinen kaikista kokemuksista ja tuesta, mitä olen saanut työssäni. Tässä on tehty isoja muutoksia, joista merkittävimpinä Rokin palkkaaminen päävalmentajaksi ja valmennustoiminnan keskittäminen Urheaan. Koen, että olen työssäni saavuttanut nyt niitä tavoitteita, joita asetin itselleni aloittaessani tyhjältä pöydältä valmennuspäällikön työt. 25 vuotta täysipäiväisesti judon parissa toimien tulee nyt taitekohtaan ja minun on aika jatkaa seuraavien haasteiden pariin. Judo ei varmasti tule kokonaan jäämään taakse, joten tatamilla tai sen laidalla tavataan.” Jokinen toteaa.

Urhea onnittelee Jaanaa ja toivottaa menestystä uuteen tehtävään!

Lue lisää Judoliiton uutisesta ja Pajulahden uutisesta.