Omnia Basketball Academy uudistaa toimintojaan – joukkueen valmennusjohtoon muutoksia

Espoolainen Omnia Basketball Academy on vahvistamassa ja uudistamassa organisaatiotaan syksyksi 2023. Uudistuksen yhteydessä OBA:aa viimeiset neljä kautta valmentanut Justice Graham siirtyy uusien haasteiden pariin. Siirtymäajan valmentajiksi OBA on kiinnittänyt Setumo Bodiben ja Kris Kougian.

– Olemme kiitollisia Justice Grahamille viimeksi kuluneesta neljästä vuodesta. OBA:n toiminta on näiden vuosien aikana kehittynyt ja laajentunut merkittävästi, josta tuloksena esimerkiksi kevään U19-poikien Suomen mestaruus, kommentoi OBA:n operatiivisesta toiminnasta vastaavan kulttuurienvälisen vuorovaikutuksen asiantuntijajärjestön Walter ry:n toiminnanjohtaja Maurizio Pratesi.

Omnia Basketball Academy uudistaa toimintojaan voimakkaasti syksyllä 2023. Syksyyn johtavan siirtymäajan aikana OBA:n valmennuksesta vastaavat Setumo Bodibe ja Kris Kougia, jotka aloittavat tehtävässään välittömästi.

– Setumo ja Kris ovat kumpikin innostuneita auttamaan tässä OBA-ohjelman valmennuksen uudistustilanteessa ja ovat kehityshaluisia nuoria valmentajia, jotka tuntevat toimintaympäristömme. Setumo ja Kris nauttivat arvostusta lasten, nuorten ja huipputasolla pelaavien pelaajien parissa yksilövalmentajina, jatkaa Pratesi.

Omnia Basketball Academy on Urhea-säätiön, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian, Walter ry:n ja Suomen Koripalloliiton vuonna 2019 perustama yhteistyöohjelma, joka on tarkoitettu tavoitteellisesti koripalloa pelaaville nuorille, jotka haluavat suorittaa ammatillisen perustutkinnon tai ylioppilastutkinnon. OBA:n toiminnassa yhdistyvät huippu-urheilu, tavoitteellinen opiskelu, osallisuuden ja kotoutumisen edistäminen sekä kulttuurien välinen vuorovaikutus. Toimintaa rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö, Espoon kaupunki ja Omnia.

Lisätietoja

Tuula Antola, kuntayhtymän johtaja, Omnia, 043 824 6393

Maurizio Pratesi, toiminnanjohtaja, Walter ry, 045 122 2501