Urhea Olympic Charity Golf jälleen elokuussa – varmista paikkasi

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea ja Suomen Olympiakomitea kutsuvat yrityksiä mukaan Urhea Olympic Charity Golf -turnaukseen. Kokoonnumme Tuusulan Golfklubille ti 8.8. rentoutumaan golfin äärelle yhdessä suomalaisten urheilutähtien kanssa.

Kolmatta kertaa järjestettävä hyväntekeväisyystapahtuma on samalla Urhean 20-vuotisjuhlagolf. Turnauksen tuotto ohjataan kokonaisuudessaan nuorten urheilijoiden arkivalmennukseen.
Kuva: Jarno Jumppanen

Jokaisen osallistuvan joukkueen kapteeniksi arvotaan nimekäs suomalainen huippu-urheilija tai -valmentaja. Voit kutsua yrityksesi joukkueeseen myös omia yhteistyökumppaneitasi! Tapahtuma on erinomainen mahdollisuus verkostoitumiseen.

Urheasti golfaamaan

Uusien golfareiden on mahdollisuus hankkia päivän aikana green card Urheasti golfaamaan -kurssilla. Kurssin vetää kokenut golfvalmentaja Heini Haapala. Kurssilla käydään viiden tehotunnin aikana läpi pelin osa-alueet ja kurssikaverina golfia opettelee tunnetty suomalainen urheilutähti. Ryhmän koko on vain 10 osallistujaa, joten jokainen kurssilainen saa riittävästi henkilökohtaista opastusta green cardin suorittamiseen päivän aikana.

Päivän päätteeksi osallistuja lähtee kotiin green cardin kanssa ja voi vaikka osallistua Charity golfiin heti ensi vuonna!

Osallistumismaksu tapahtumaan on 2000 euroa/yritys. Maksu kattaa 3 hengen joukkueen osallistumisen turnaukseen tai 2 hengen osallistumisen Urheasti golfaamaan -kurssille, aamiaisen, lounaan, ohjauksen ja opetuksen sekä pelivälineet päivän aikana.

Tervetuloa viettämään unohtumaton päivä loistavassa seurassa hyvän asian puolesta!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Marianne Hoffren, 040 559 5910, marianne.hoffren@urhea.fi
Sini Forsblom, 044 746 7452, sini.forsblom@urhea.fi