Valmennuksen erikoisammattitutkinto VEAT alkaa syyskuussa – hae mukaan nyt!

Valmennuksen erikoisammattitutkinto (VeAT 5) alkaa syyskuussa 2023. Nyt on oikea hetki hakea tutkinnolle! VeAT 5 tutkinto uudistuu siten että koulutuksen toteutukseen osallistuu Varalan lisäksi uusi 3 kampuksen urheiluopisto ( Kisakallio, Pajulahti ja URHEA ).

Linkistä pääsee tutustumaan syyskuussa alkavaan koulutukseen Valmentajan erikoisammattitutkinto – Varalan Urheiluopisto

Liitteenä myös esite. Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Valmennuksen erikoisammattitutkinto on tutkintoon johtavaa ammatillista koulutusta, joka on suunnattu valmennustehtävissä (esim. päävalmentajat, valmennuspäälliköt, akatemiavalmentajat, nuorten olympiavalmentajat) sekä valmennuksen johto- ja kehittämistehtävissä toimiville urheilun ammattilaisille. Työssä, muussa käytännön elämässä sekä koulutuksessa hankittu ammattitaito osoitetaan näytöillä.