Suomen mestaruuden voittaneessa muodostelmaluistelujoukkue Team Uniquessa luistelee peräti viisi Aallon opiskelijaa

Aallon eri korkeakouluissa opiskelevat luistelijat kuuluvat Aallon Urhea-urheilijoihin.

Team Unique on tuoreena Suomen mestarina maamme ykkösedustusjoukkue maalis-huhtikuun taitteessa käytävissä muodostelmaluistelun maailmanmestaruuskilpailuissa Lake Placidissa Yhdysvalloissa.

Joukkueessa luistelee 19 nuorta huippu-urheilijaa, joista peräti viisi opiskelee tällä hetkellä Aallossa. Aaltolaiset luistelijat ovat Anna Loimaranta (informaatioverkostot), joukkueen kapteeni Tuulia Niittuinperä (bioinformaatioteknologia), Jenni Puhakka (Computer Science), Malva Zechner (sähkötekniikka) ja Aino Äijö (kauppatieteet).

Aalto-yliopistossa tehdään töitä sen eteen, että urheilijoiden kaksoisurat ovat aidosti mahdollisia. Urheilijoiden kaksoisuralla pyritään siihen, että tavoitteellisen urheilun ja opintojen yhdistäminen olisi mahdollisimman toimivaa ja tasapainoista. Aalto-yliopistolla ja Pääkaupunkiseudun urheiluakatemialla Urhealla on ollut kumppanuussopimus vuodesta 2015 alkaen.

Lue lisää Aalto-yliopiston sivuilta

https://www.aalto.fi/fi/uutiset/suomen-mestaruuden-voittaneessa-muodostelmaluistelujoukkue-team-uniquessa-luistelee-perati-viisi?check_logged_in=1