Fysioterapeuttien haku työharjoitteluun 30.4.2023 saakka

Fysioterapiaopiskelijoiden haku työharjoitteluun Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia Urheaan on auki 30.4.2023 saakka. Hakulomake ja ohjeet CV:n lähettämiseen löytyvät sivultamme Opinnäytetyöt ja työharjoittelut.

Fysioterapian työharjoitteluun on erillinen kevät- ja syyslukukausikohtainen haku. Hakuaika syyslukukaudelle (elo-joulukuu) päättyy 30.4. ja kevätlukukaudelle (tammi-kesäkuu) haku päättyy 31.10.

Kullekin lukukaudelle valitaan 2–4 fysioterapian opiskelijaa lomakehakemuksen ja CV:n/portfolion perusteella. Valinta painottuu loppuvaiheen opiskelijoihin, joilla on tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan, häiriöihin ja terapeuttiseen harjoitteluun liittyvät opinnot läpikäytynä. Opiskelija saa tällöin jaksosta parhaan hyödyn. Kaikkien kotimaisten ammattikorkeakoulujen fysioterapiaopiskelijoiden lisäksi myös ulkomaisilla fysioterapiaopiskelijoilla on mahdollisuus osallistua hakuun, mikäli englanti toimii ohjauskielenä. Kaikille hakeneille ilmoitetaan valinnasta noin kaksi viikkoa hakuajan päättymisen jälkeen.

Työharjoittelujaksolla opiskelijalla on vastuuohjaaja, joka organisoi ohjelman niin, että opiskelija seuraa usean eri urheilufysioterapian asiantuntijan päivittäistä toimintaa sekä seuraa myös moniammatillisten tiimien toimintaa eri lajeissa. Tyypillisesti moniammatilliseen tiimiin lajivalmennuksen apuna kuuluu fysiikkavalmentaja, urheilufysioterapeutti, psyykkinen valmentaja, ravitsemusvalmentaja, kaksoisura-asiantuntija ja urheilulääkäri.

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea on valtakunnallinen urheiluakatemia ja harjoituskeskus, jonka yhteydessä toimii Olympiavalmennuskeskus Helsinki. Urhea-kampuksella harjoittelee suomalaisia ja ulkomaisia yksilö- ja joukkuelajien kilpa- ja huippu-urheilijoita, joille Urhea toimii asiantuntija- ja tukiorganisaationa. Urhea pyrkii toimimaan yhteistyössä eri kansainvälisten, valtakunnallisten ja paikallisten asiantuntijaverkostojen kanssa.

Lisätietoja

Juha Koistinen
Urheilufysioterapian vastaava / Head of Sports Physiotherapy Sertifioitu urheilufysioterapeutti, OMT / Certified Sports Physiotherapist juha.koistinen@urhea.fi
+358 46 878 4523