Jalkapalloillan materiaalit

Eilen torstaina 9.2. pidettiin Jalkapalloilta-webinaari, missä käytiin läpi tarjolla olevia toisen asteen opiskeluvaihtoehtoja jalkapalloa tavoitteellisesti pelaavalle nuorelle peruskoulun jälkeen Urhean kumppanuusoppilaitoksissa. Tilaisuudessa oli mukana yli 60 osallistujaa.

Jalkapalloillan materiaali on nyt saatavilla jalkapallon lajisivulla, jonne pääsee tästä. Materiaali on sivulla kohdassa ”Tiedostot”.

Jalkapalloillassa käytiin läpi eri oppilaitosvaihtoehtoja (lukiot-ammatillinen), hakuprosessia ja valintaperusteita. Tilaisuudessa käytiin läpi myös miten opiskelu Urhean kumppanuusoppilaitoksissa voi tukea kehittymistä jalkapalloilijana. Jalkapallon fyysiset vaatimukset lisääntyvät jatkuvasti ja oppilaitoksissa on mahdollisuus lisätä viikoittaista harjoitusmäärää.

Tilaisuuden järjestivät Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea ja Suomen Palloliitto.