Tyttöjen jalkapallon HFA-infotilaisuus ke 15.2.

Tervetuloa Mäkelänrinteen lukion tyttöjen jalkapalloa koskevaan infoon keskiviikkona 15.2 kello 19:00-20:00 etäyhteydellä. Tilaisuus on avoin kaikille Mäkelänrinteen lukioon hakemista miettiville pelaajille ja heidän vanhemmilleen. Tilaisuudessa esitellään Mäkelänrinteen lukion opiskelumahdollisuuksia sekä Märskyn tyttöjen jalkapallo-ohjelmaa yleisesti. Märskyn aamuvalmennusryhmän lisäksi esittelyssä on myös Helsinki Football Academy (HFA) ohjelma.
Kuva: Pasi Aalto

HFA -joukkueen osalta kerrotaan kokonaisvaltaisesta valmennusohjelmasta, jossa mukana oleville on rakennettu vahva asiantuntijaverkosto pelaajien kehittymisen tueksi yhteistyössä Palloliiton, Mäkelänrinteen lukion, Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian sekä Olympiakomitean kanssa. Infossa esitellään myös uutta Urhea kampusta, harjoittelumahdollisuuksineen ja sen yhteydessä olevaa asuinkerrostaloa opiskeleville urheilijoille.

Infotilaisuudessa on paikalla koulun henkilöstöä niin valmennuksen kuin opintojenkin puolelta, Mäkelänrinteen ja HFA:n valmennuksesta vastaavat sekä HFA-ohjelman asiantuntijoita.

Tilaisuus järjestetään etäpalaverina ja linkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin ja kohderyhmänä on Mäkelänrinteen lukioon hakevat pelaajat ja heidän vanhempaansa.

Infoon tulee ilmoittautua etukäteen (pelaajan nimi ja sähköpostiosoite), jotta voimme lähettää ennakkoon osallistumislinkin.

Koulun yleisesittely samana päivänä:
Etäesittely 15.2.2023 klo 18.00.

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta viimeistään 14.2.

Pekko Söderström
HFA Akatemian johtaja
TU15 maajoukkueen päävalmentaja
pekko.soderstrom@palloliitto.fi
0400-723466

Tommy Nordenswan
HFA päävalmentaja
tommy.nordenswan@palloliitto.fi
050-4686699ä

Linkki esittelyyn löytyy Mäkelänrinteen lukion nettisivuilta:

https://www.hel.fi/mrl/fi/uutiset/marskyn-esittelyt2023