Jalkapalloilta – infowebinaari 9.2. opiskelusta Urhean kumppanuusoppilaitoksissa

Tervetuloa torstaina 9.2.2023 klo 18.00 – n.19.15 kuulemaan mitä opiskeluvaihtoehtoja on tarjolla jalkapalloa tavoitteellisesti pelaavalle nuorelle peruskoulun jälkeen Urhean kumppanuusoppilaitoksissa. Jalkapalloilta pidetään webinaarina Teamsissä.

Tilaisuus on tarkoitettu ysiluokkalaisille/2007-ikäluokan tyttö- ja poikapelaajille, valmentajille ja vanhemmille/muulle pelaajan lähipiirille.

Jalkapalloillassa kuulet eri oppilaitosvaihtoehdoista (lukiot-ammatillinen), hakuprosessista ja valintaperusteista. Kuulet myös, miten opiskelu Urhean kumppanuusoppilaitoksissa voi tukea kehittymistäsi jalkapalloilijana. Jalkapallon fyysiset vaatimukset lisääntyvät jatkuvasti ja oppilaitoksissa sinulla on mahdollisuus lisätä viikoittaista harjoitusmäärääsi.

Tilaisuuden järjestävät Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea ja Suomen Palloliitto.

Illan vetävät Urhean kaksoisura-asiantuntijat Juha Dahlström ja Tuuli Merikoski sekä Palloliiton poikien aluevalmentaja Samu Koski ja tyttöjen maajoukkuevalmentaja Pekko Söderström.

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta viimeistään tiistaina 7.2.2023! Saat edeltävänä päivänä Teams-linkin sähköpostiisi. Ilmoittautumislomakkeen kautta voit myös lähettää järjestäjille etukäteen kysymyksiä.

Ilmoittautumislinkki

Tervetuloa!

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea ja Suomen Palloliitto

Lisätietoja:

Juha Dahlström, huippu-urheilukoordinaattori, p. 0400 910972 juha.dahlstrom@urhea.fi
Tuuli Merikoski, kaksoisura-asiantuntija, p. 0400 711728, tuuli.merikoski@urhea.fi