Yleisurheilu: Hae urheiluoppilaitokseen, haku päättyy 21.3. – infotilaisuus 23.1.

Mäkelänrinteen lukion yleisurheiluvalmennuksen ja HAA-ohjelman infotilaisuus ysiluokkalaisille, valmentajille, vanhemmille ja seurojen edustajille järjestetään ma 23.1. klo 18.00 Mäkelänrinteen lukion ruokalan kabinetissa, Mäkelänkatu 47, Helsinki. Ennen varsinaisen tilaisuuden alkua klo 17.30 on mahdollisuus tutustua Urhea-halliin.

Tilaisuuteen toivotaan ilmoittautumista etukäteen seuraavan linkin kautta: https://forms.gle/TFEcytA99Sb5ZgaQA. Ilmoittautumislinkki on auki su 22.1. asti.

Toisen asteen urheiluoppilaitoksiin haetaan kevään yhteishaussa. Yhteishaku alkaa 21.2.2023 ja päättyy 21.3.2023. Hakiessasi urheilulukioon, ammatilliseen urheiluoppilaitokseen tai urheilupainotteiseen lukioon urheilulinjalle tulee sinun täyttää Opintopolku-palvelussa Urheilijan lisäkysymykset. Lue tarkemmat ohjeet täältä.

Helsinki Athletics Academy -ohjelma

Helsinki Athletics Academy -ohjelma (HAA-ohjelma) on Mäkelänrinteen lukion, Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian ja Suomen urheiluliiton yhdessä toteuttama neljän vuoden ympärivuotinen valmennusohjelma, joka on tällä hetkellä tarjolla pika- ja aitajuoksijoille, hyppääjille ja moniottelijoille.

Faktaa – Mäkelänrinteen lukion urheilulinja

–  55 yleisurheilijaa kaikista lajiryhmistä

– yhteistyövalmennuksessa 3-4 aamuharjoitusta aamupäivisin, kaksi pääharjoitusta ja kaksi tukevaa harjoitusta. Ilta-, viikonloppu- ja loma-ajan harjoitukset oman henkilökohtaisen valmentajan johdolla.

– HAA-ohjelma on neljän vuoden ohjelma, jossa koko valmennus, lukio-opinnot ja tarvittava asiantuntijatuki samassa paketissa, tällä hetkellä pika- ja aitajuoksijat, hyppääjät, ottelijat. Myös loma-aikojen valmennus tapahtuu koulun valmentajien johdolla.

– Brändö gymnasiumin opiskelijat osallistuvat Märskyn aamuharjoituksiin

Lue lisää HAA-ohjelmasta SUL:n sivulta täältä.