Jouluntoivotus Urheasta!

Hyvä Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian toimija ja kumppani,

Urheilun supervuosi on päättymässä. Olemme saaneet nauttia olympialaisista, yleisurheilun ja koripallon EM-kisoista, jääkiekon MM-kisoista, jalkapallon MM-kisoista ja monista muista upeita urheiluhetkiä tarjonneista tapahtumista.

Kansainvälisen huipun takana lukuisat nuoret urheilijat harjoittelevat päivittäin päästäkseen kisaamaan maailman parhaiden joukkoon. Urhean perusajatuksen mukaan arjen työhön kuuluvat myös opiskelu ja siviiliuran kehittäminen. Tässä haastavassa yhtälössä urheilijoiden hyvinvoinnin varmistaminen on meidän kaikkien yhteinen tehtävä. Kun vahvistamme heidän hyvää arkeansa, saamme nauttia tulevaisuudessakin upeista suomalaishetkistä.

Ensi vuonnakin toimintasuunnitelmassamme tulemme painottamaan Urhean ydintehtävää; urheilijoiden päivittäisvalmennusta ja kaksoisuraa sekä asiantuntijatoimintaa niiden tukena. Lisäksi painopisteenämme ovat verkostomme vahvistaminen, koulutus- ja TKI-toiminta sekä vision rakentaminen Urhealle 2030 -luvulle.

Pian on aika rauhoittua Joulun viettoon. Haluamme kiittää Sinua työstäsi ja tuestasi urheilijoille, valmennustiimeille sekä Urhealle.

Tässä on verkostomme käyttöön linkki juuri julkaistuun Urhean akatemiatoiminnan esitteeseen, joka on koko Urhea-verkoston vapaasti käytettävissä.

Hyvää ja Rauhaisaa Joulua sekä Onnellista Uutta Vuotta!

Terveisin,

Simo ja Urhean väki