Luentosarja vanhemmille: ma 31.10. tallenne julkaistu

Olympiakomitean luentosarja urheilevien nuorten vanhemmille alkoi ma 31.10. aiheella ”Vanhemman rooli urheilevan nuoren tukemisessa”, puhujana valmentaja ja isä Reijo Jylhä. Tallenne webinaarista on nyt katsottavissa Olympiakomitean Youtube-kanavalla sekä alla olevasta linkistä.

Luentosarjan seuraavat osat:

12.12.2022 klo 18
Urheilijan terveys on kokonaiskuormituksen hallintaa
Maarit Valtonen, erikoislääkäri, KIHUn ja Olympiakomitean vastuulääkäri

Keväällä 2023 tulossa:
Psyykkisen hyvinvoinnin merkitys ravitsemukseen
Urheilijavieras

Klikkaa itsesi mukaan Olympiakomitean verkkosivuilla www.olympiakomitea.fi. Linkki verkkolähetykseen löytyy sivuilta tapahtumapäivänä. Tallenteet ovat myös jälkikäteen nähtävillä Olympiakomitean Youtube-kanavalla. Tervetuloa!