Urheiluvalmennuksen polttavimpia kysymyksiä ja ajankohtaista tutkimustietoa käsitellään kansainvälisessä symposiumissa 2.–4.11.

Työskenteletkö tai onko tavoitteenasi työskennellä huippu-urheilun parissa? Haluatko päivittää tietotaitoasi uusimmasta urheiluvalmennuksen tutkimustiedosta? Kiinnostaako sinua tietää, miksi ihmiset vastaavat eri tavalla harjoitteluun tai kuinka maksimoida voimaharjoittelun vasteet ravitsemuksen avulla? Entä kuinka urheiluteknologiaa voidaan hyödyntää joukkue- ja yksilölajeissa suorituskyvyn maksimoinnissa ja kuormituksen seurannassa? Näitä ja monia muita aiheita kuulet kansainvälisessä ”Evidence-Based Practises for Elite Sport” -symposiumissa!

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan ja NeuroMuscular Research Centerin (NMRC) sekä Huippu-urheilun instituutti KIHUn yhteistyössä järjestämä symposium pidetään 2.–4.11. Jyväskylän yliopistossa. Kansainvälisesti arvostettu tapahtuma järjestetään jo 22. kertaa.

Tämänvuotisessa monitieteisessä symposiumissa pureudutaan useisiin urheiluvalmennuksen polttaviin aiheisiin, kuten

  • urheilijan kasvuun ja kehittymiseen
  • voimaharjoitteluun
  • urheiluteknologiaan
  • joukkueurheiluun
  • taitoharjoitteluun.

Puhujiksi on tulossa pohjoismaisia alan huippututkijoita ja asiantuntijoita.

Tapahtuman ilmoittautuminen on auki 1.11. asti.

Ohjelman, lisätietoa ja ilmoittautumislomakkeen löydät symposiumin verkkosivuilta.

Osallistumishinta on 90/50 e (alempi hinta virtuaaliosallistumiselle). Symposiumin kieli on englanti.

Ota yhteyttä:
biolpa-symposium@jyu.fi