Seurapaitapäivä ti 27.9.

Seurapaitapäivää vietetään tiistaina 27.9. Osallistuminen on superhelppoa: pue tiistaina 27.9. rakkaan seuran paita tai esimerkiksi fanipaita päälle ja postaa kuva someen tunnisteilla #seurapaitapäivä ja #seurasydän.  

Jaa siis seurapaitapäivän ja suomalaisen seuratoiminnan ilosanomaa somessa sydämesi kyllyydestä tiistaina 27.9.! Seurapaitapäivää voi viettää niin kouluissa, kotona, toimistoilla kuin etätoimistoillakin – eli siis ihan tavallisen arjen keskellä.

Haasta siis ystävät, perhe, työyhteisö ja kaikki seurakaverit mukaan näyttämään, kuinka suuri, vahva ja moninainen #seurasydän suomalaisessa urheiluyhteisössä sykkii. Tule mukaan juhlistamaan seurapaitapäivää – juuri sellaisena kuin olet!

Seurapaitapäivän videon ja someframen voit ladata täältä: https://olympiakomitea.kuvat.fi/kuvat/MEDIAPANKKI/3.+Kampanjat/Seurapaitap%C3%A4iv%C3%A4+ti+27.9.2022/