Elisabeth Jamil voimisteli sijalle 37 rytmisen voimistelun MM-kilpailuissa

Bulgarian Sofiassa käytävät rytmisen voimistelun MM-kilpailut päättyivät Suomen yksilöedustaja Elisabeth Jamilin osalta torstaina 15.9. Jamil sijoittui toisissa MM-kilpailuissaan sijalle 37./76. yhteispistein 82,400. MM-kilpailut jatkuvat perjantaina 16.9. joukkueiden kaksiottelulla.
Kuva: Voimisteluliitto/Indrek Kask

Keskiviikkona 14.9. käynnistyneet rytmisen voimistelun MM-kilpailut toivat Suomen yksilöedustaja Elisabeth Jamilille (Olarin Voimistelijat) arvokasta kisakokemusta. Kilpailussa on mukana yhteensä 62 maata.

Keskiviikkona kisattu pallo-ohjelma oli Jamilin mukaan onnistunein. Siitä hän nappasi 28,200 pistettä (sija 31).

– Olen yleisesti tyytyväinen keskiviikon kilpailuun. Pallo-ohjelma meni hyvin ilman mitään isoja virheitä. Vanneohjelma meni muuten hyvin, mutta viimeisessä riskissä tuli harmittava tiputus rajan yli, Jamil summaa.

Jamilin vanneohjelman pisteet olivat 26,450 (sija 43). Torstaina 15.9. kisatussa keilaohjelmassa Jamilin pisteet olivat 27,750 (sija 28) ja nauhaohjelmassa 26,500.

– Nauhaohjelman alussa nauhaan tuli solmu, ja jouduin vaihtamaan oman välineen varavälineeseen. Keilaohjelma meni hyvin, vaikka siinä tapahtui pieniä virheitä. Tässä kisassa kaikki ei mennyt aivan kuten olisin halunnut, varsinkin kun valmistautumista hankaloitti pitkään vaivannut vamma. Sain kuitenkin kilpailuista paljon hyvää kokemusta, Jamil kertoo.

Lue lisää Voimisteluliiton tiedotteesta.