Urhea mukana Osaaminen näkyviin -viikolla 5.-11.9.2022

Urhea on mukana Osaaminen näkyviin -viikolla 5.-11.9.2022. Viikon tavoitteena on auttaa ihmisiä huomaamaan omaa, moninaista osaamistaan ja tekemään sitä näkyväksi sekä nostaa aihetta julkiseen keskusteluun. Viikon järjestää Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus Jotpa ja mukana on yli 250 muutakin organisaatiota! 

Huippu-urheilussa korkeatasoinen osaaminen on menestystekijä. Urheassa osaaminen on tärkeä osa hyvää työtä ja hyvää elämää. Osaaminen ja sen kehittäminen on Urhean ydintä, yksilön ja yhteisön pääomaa ja myös yksi Urhean toimintaa ohjaava arvo. Osaaminen näkyviin -viikolle osallistumalla haluamme tuoda esille Urhea-toimijoiden hyvää osaamista ja osaamisen arvostusta.  

Meillä kaikilla valtavasti eri tavoin hankittua osaamista -tietoa, taitoja, kokemusta, vahvuuksia-, -mutta aina sitä ei ole niin helppoa huomata, sanoittaa tai tuoda esiin. Johdatamme sinut JotPan laajaan valikoimaan työkaluja osaamisen huomaamiseen ja aiheeseen liittyviin artikkeleihin sekä muiden mukana olevien yhteisöjen nostoihin. 

Mikä ihmeen osaamisidentiteetti 6.9. klo 9-10

Voit osallistua Jotpan tarjoamaan mielenkiintoisen “Mikä ihmeen osaamisidentiteetti” -webinaarin 6.9. klo 9-10 (ilmoittautumislinkki alla). Osaamisidentiteetti tarkoittaa käsitystä itsestämme osaajana. Vahva osaamisidentiteetti auttaa meitä yksilöinä, tiimeinä ja yhteisönä tunnistamaan ja sanoittamaan omaa osaamistamme, tekemään oma osaamisemme näkyväksi ja jakamaan sitä muille. Oman osaamisen huomaaminen ja vahva osaamisidentiteetti luovat pohjan jatkuvalle oppimiselle.  

Osaaminen näkyviin -teema tulee olemaan esillä Urhean viestinnässä eri tavoin viikon aikana. Kannustamme myös jokaista pohtimaan myönteisesti ja hyväntuulisesti omaa, kollegoiden, valmennettavien ja koko yhteisön osaamista ja tuomaan sitä julki. Jos teette somepostauksia teemaviikkoon liittyen, muistakaa käyttää tunnisteita #OsaaminenNäkyviin #Urhea sekä tägätä Urhea postauksiinne mukaan (IG: @urheaofficial, Twitter: @urhea_fi). 

Lisätietoja: 

Anna Kirjavainen anna.kirjavainen@urhea.fi, p.  050 344 6473 

Tuuli Merikoski tuuli.merikoski@urhea.fi p. 0400 711728 

Linkit: 

Osaaminen näkyviin -työkalut Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus – Työkalut (jotpa.fi) 

Mikä ihmeen osaamisidentiteetti? -webinaari 6.9.2022 klo 9.00-10.00  Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus – Mikä ihmeen osaamisidentiteetti? 6.9. (jotpa.fi)