Lauren Hallaselkä ylsi seitsemänneksi EM-uimahyppyjen 3 metrin laudalla

Ensimmäisissä yleisen sarjan Euroopan mestaruuskilpailuissaan Roomassa hypännyt Lauren Hallaselkä ylsi seitsemänneksi kolmen metrin ponnahduslaudan finaalissa torstaina 19.8.

Uimahyppyseura Tiiroja edustava 19-vuotias Lauren Hallaselkä lähti finaaliin alkukilpailun kahdeksannelta sijalta.

”Alkukisa meni ihan hyvin, aika semmoista tasaista touhua, ei ihan mun parasta hypyissä, mutta sain silti aikalailla tasaisesti kaikki tehtyä”, kertasi päiväänsä Hallaselkä.

Finaaliin Hallaselkä haki alkukisan kaltaista oloa.

”Loppukisaan mä tsemppasin itseäni samanlaiseen suoritukseen kuin alkukisassa ja sain 10 pistettä enemmän, sijoitus koheni seitsemänneksi. Koko kisan oli mahtava fiilis, se ilmapiiri areenalla oli ihan mahtava. Ihan jäätävän siistiä”, fiilisteli Hallaselkä.

Lauren Hallaselkä iloitsi EM-finaalista ja seitsemännestä sijastaan. Epäonnistuminen ensimmäisellä telineellä, metrin ponnahduslaudalla, oli valtava pettymys Hallaselälle.

”Ihan mahtava päivä ja mahtava fiilis. Ei tätä voi oikein edes kuvailla, kun käytiin niin pohjalla tiistaina, se oli niin iso pettymys. Tää tuntuu tällä hetkellä niin hyvältä”, fiilisteli itseluottamuksen metrin laudan kisan jälkeen löytänyt Hallaselkä.

Lähde: Suomen Uimaliiton tiedote