Urhea-kampus on 1-vuotias!

Urhea-hallin ovet avautuivat ensimmäistä kertaa vuosi sitten, 1.8.2021. Samana päivänä muuttivat myös ensimmäiset asukkaat kampuksella olevaan Urhea-kotiin. Tänään maanantaina juhlimme ensimmäistä vuosipäiväämme Urhea-kampuksella! 

Vuoden aikana Urhea-hallin tapahtuma-areenalla on ollut yhteensä 110 tapahtumaa, joista 96 on ollut koripallo-otteluita. Lisäksi Helsingin Paini-Miehet ovat järjestäneet yhden painiturnauksen ja Pakilan Nais-Voimistelijat järjestivät keväällä voimistelukilpailut. Lisäksi areenalla on järjestetty sekä vanhojentansseja että lakkiaisia. Areena soveltuu erinomaisesti näiden tapahtumien järjestämiseen.

Toinen vuosi tuo mukanaan uusia lajeja halliin

Tapahtumat suunnitellaan huolellisesti alusta loppuun ja palvelutiimimme pitävät huolen siitä, että tapahtumien aikana hallissa kaikki toimii. Urhea-hallin tapahtumatuottaja Miki Maunula kuvailee ensimmäistä vuotta antoisaksi pandemian vaikutuksista huolimatta ja kertoo hallin käyttäjien antaneen runsaasti positiivista palautetta.

Marraskuussa 2021 Susiladies pelasi Ukrainaa vastaan.

”Tulevana vuonna hallin puitteita päästään hyödyntämään entistä laajemmin ja Urhea Areenalla tullaan näkemään uusia lajeja, kuten salibandya ja cheerleadingia. Koripallopelejä meillä on lähes joka viikonloppu, joihin suurimpaan osaan on vapaa pääsy. Tapahtumista tiedotetaan pääasiassa somen kautta. Tervetuloa!”

Yhteistyötä ja kehitysideoita

Hallin eri tiloissa on yhteensä 48 eri ilta- ja viikonloppukäyttäjää, jotka ovat pääasiassa pääkaupunkiseudun eri lajien urheiluseuroja mutta myös lajiliittoja. Urhea-halli liikuttaa siis huippu-urheilijoiden ja huipulle pyrkivien urheilijoiden lisäksi myös pieniä lapsia sekä kuntoliikkujia. Asiakaspalvelun näkökulmasta ensimmäinen vuosi on sujunut todella hyvin.

Joukkuevoimistelukilpailu Urhea-hallin areenalla
Pakilan Voimistelijat järjestivät voimistelukilpailut Urhea-hallin areenalla.

”Olemme saaneet paljon todella hyvää palautetta, mutta myös hyviä kehitysideoita käyttäjiltä. Odotamme että yhteistyö seurojen ja liittojen kanssa sujuu ensi vuonnakin yhtä hyvin ja jopa vieläkin paremmin, kun toiminta kehittyy”, summaa asiakaspalvelupäällikkö Sandra Coloma.

Aukioloajat palaavat normaaliin nyt elokuun alusta alkaen. ”Toivotan lämpimästi tervetulleeksi niin meidän uudet seurakumppanimme kuin vanhat, tututkin asiakkaamme!”