Anna Kirjavainen Urhean Koulutus ja TKI -tiimiin

Urhean Koulutus- ja TKI-yksikkö vahvistui pitkän linjan koulutuksen ja osaamisen kehittämisen ammattilaisella, kun Anna Kirjavainen aloitti tehtävässään toukokuun alussa. Annan sopimus on määräaikainen, kestäen 31.12.2022 asti. Anna tekee kaksi päivää viikossa kehitystyötä Urhealle ja Kisakalliolle. 

Annan toimenkuvaan kuuluu Urhean kehittämistoiminnan edistäminen Koulutus- ja TKI -tiimissä. Tehtävään kuuluu mm. jatkuvan oppimisen ja osaamisen jakamisen kehittäminen Urheassa ja Kisakalliossa, korkea-asteen valmentajakoulutuksen yhteistyön edistäminen Urheassa sekä asiakaslähtöisen seuratoimintamallin kehittäminen Kisakalliossa ja Urheassa. 

“Olemme iloisia, että saimme rautaisen ammattilaisen tiimiimme”, toteavat Tuuli Merikoski ja Asko Härkönen.

“On hienoa aloittaa Urhean uudella kampuksella, urheilun ytimessä, innostavassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Toivon, että voin auttaa Urheaa ja Kisakalliota löytämään entistä vaikuttavampia yhteistyön tapoja”, Anna toteaa.

Tervetuloa Anna!