Liettualaisia vieraita Urheassa

Perjantaina 10.6.2022 Urheassa vieraili Liettuan opetuksen, tieteen ja urheilun varaministeri, tohtori Linas Obcarskas delegaationsa kanssa. Vierailun tarkoituksena oli kuulla mm. suomalaisen kilpa- ja huippu-urheilun kehittämisestä ja hallinnosta eri tasoilla sekä suomalaisesta kaksoisurajärjestelmästä.  

Delegaation Suomen käynti sisälsi vierailut Opetus- ja kulttuuriministeriössä, Helsingin kaupungilla sekä Olympiakomiteassa ja kierros päättyi Urheaan.

“Oli kunnia isännöidä arvovaltaisia kansainvälisiä vieraita ja tutustuttaa heidät Urhean ja suomalaisen urheilun toimintaan. Tilamme ovat kansainvälisestikin vertailtuna todella merkittävät”, summasi toimitusjohtaja Simo Tarvonen, joka kertoi liettulaisten antaneen kiitosta myös Urhean yhteistyöverkoston laajuudesta. 

Kiitos vierailustanne! Ačių, kad aplankei!

Kuvassa (vas.): Erik Piispa, Mr Laurynas Zibolis, Mrs Gintare Paparte, Dr Linas Obcarskas, Simo Tarvonen, Mr Sigitas Stasiulis, Mrs Inga Gerulskiene ja Mr Mindaugas Spokas