Judon SM-kisat ratkottiin hulppeissa puitteissa

Judon paremmuudet ratkottiin Lempäälän Ideaparkissa todella hienoissa puitteissa. Tapahtumaan oli todella panostettu ja oli tasokas live stream kotikatsomoihin niille, jotka eivät paikalle päässeet. Ei voi muuta sanoa kuin, että hattu päästä!

Yksilökisat oteltiin lauantaina ja Mixed team joukkuekisa sunnuntaina, kuin myös sovellettu judo ja veteraanit, mutta niistä erillinen raportti tulossa. Hieman oli katoa osallistujista, mutta huomattavasti enemmän osallistujia kuin viime vuonna ja se ei menoa haitannut kun otteluiden taso oli välillä todella hienoa katsottavaa.

Mitalitilaston voitti Kirkkonummen judoseura kahdella kullalla ja kahdella ottelijalla, mutta kun kultamitalit määrää sijoituksen niin kultamitaleja meni hienosti useampaan seuraan. Tampereen judolla oli ylivoimaisesti suurin joukkue (12 ottelijaa) ja olivat mitalitilaston kakkosia.

Lue kisaraportti kokonaisuudessaan Judoliiton uutisesta