Voimistelun valmennuskeskus toiminta starttasi Urheassa

Voimistelun valmennuskeskus toiminta starttasi Urheassa

Syksyllä vihittiin käyttöön Helsingin kantakaupungissa sijaitseva Urhea-kampus. Urhea-kampuksella toimii myös Olympiavalmennuskeskus Helsinki, joka on erityisesti kesä- ja jäälajien keskus. Voimisteluliitto on myös vahva osa Urheaa ja nyt voimistelijoiden valmennuksesta vastaa viiden valmentajan tiimi.

Voimisteluvalmennuksen keskittyminen Urheaan on luontevaa monellakin tapaa. Olympiavalmennuskeskus tarjoaa erinomaiset olosuhteet voimisteluun. Urhea tarjoaa voimistelijoille Suomen oloissa parhaat mahdolliset edellytykset yhdistää huippu-urheilu ja opiskelu. Harjoitusolosuhteet, valmennus, tukipalvelut ja tietotaito ovat maailman terävintä kärkeä.

Urheassa harjoitellaan miesten ja naisten telinevoimistelussa, sekä rytmisessä voimistelussa. Voimistelijoiden valmennuksen on ottanut haltuun viiden valmentajan tiimi. Miesten telinevoimistelua luotsaa Timo Holopainen yhdessä Mati Kirmeksen ja Riku Koivusen kanssa. Naisten telinevoimistelusta vastaa Anna Santanen, sekä rytmisenvoimistelun ohjaksissa on Larisa Gryadunova.

Lue lisää Voimisteluliiton uutisesta