Tyttöjen jalkapallon info ti 15.2. klo 17.30

Mäkelänrinteen lukion tyttöjen jalkapalloa koskeva info tiistaina 15.2 kello 17.30 – 19.00 etäyhteydellä. Tilaisuus on avoin kaikille Mäkelänrinteen lukioon hakemista miettiville pelaajille ja heidän vanhemmilleen.

Tilaisuudessa esitellään Mäkelänrinteen lukion opiskelumahdollisuuksia sekä Märskyn tyttöjen jalkapallo-ohjelmaa yleisesti. Märskyn aamuvalmennusryhmän lisäksi esittelyssä on myös Helsinki Football Academy (HFA) ohjelma.

HFA -joukkueen osalta kerrotaan kokonaisvaltaisesta valmennusohjelmasta, jossa mukana oleville on rakennettu vahva asiantuntijaverkosto pelaajien kehittymisen tueksi yhteistyössä Palloliiton, Mäkelänrinteen lukion, Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian sekä Olympiakomitean kanssa. Infossa esitellään myös uutta urheakampusta, harjoittelumahdollisuuksineen ja sen yhteydessä olevaa asuinkerrostaloa opiskeleville urheilijoille.

Infotilaisuudessa on paikalla koulun henkilöstöä niin valmennuksen kuin opintojenkin puolelta, Mäkelänrinteen ja HFA:n valmennuksesta vastaavat, HFA -ohjelman asiantuntijoita.

Tilaisuus järjestetään etäpalaverina ja linkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin ja kohderyhmänä on Mäkelänrinteen lukioon hakevat pelaajat ja heidän vanhempaansa.

Infoon tulee ilmoittautua etukäteen (pelaajan nimi ja sähköpostiosoite), jotta voimme lähettää ennakkoon osallistumislinkin.

Ilmoittautumiset sähköpostitse: pekko.soderstrom@palloliitto.fi viimeistään 14.2 mennessä.

Tilaisuus tallennetaan, joten sen sisällön saa jälkikäteenkin pyytäessä tutustuttavaksi.

HFA logo pos

Pekko Söderström

HFA Akatemian johtaja

TU15 maajoukkueen päävalmentaja

pekko.soderstrom@palloliitto.fi

0400-723466