Liikunnanohjauksen perustutkinnon koulutus pilottina kolmella kampuksella

Opintoja Helsingin Urheassa, Kisakalliossa ja Pajulahdessa

Hakukohde: Kolmen kampuksen koulutus / liikunnanohjauksen perustutkinto,
Paikkakunta: Helsinki, Lahti, Lohja

Kolmen kampuksen koulutus on Kisakallion ja Pajulahden urheiluopistojen yhteinen liikunnanohjauksen perustutkintoon johtava koulutus. Koulutukseen voi hakeutua yhteishaussa joko Kisakallion ja/tai Pajulahden hakukohteen kautta.

Kolmen kampuksen koulutus toteutetaan Urhean Mäkelänrinteen kampuksella Helsingissä, Kisakallion Urheiluopiston kampuksella Lohjalla ja Liikuntakeskus Pajulahden kampuksella Lahdessa. Pakolliset tutkinnon osat toteutetaan pääsääntöisesti Helsingin kampuksella, lisäksi opinnot sisältävät lähiopetusviikkoja Kisakallion ja Pajulahden urheiluopistoilla sekä työpaikalla oppimista. Osaamisalojen ja valinnaisten tutkinnon osien opinnot toteutetaan Kisakallion ja Pajulahden urheiluopistoilla sekä opiskelijan kotipaikkakunnalla työpaikalla oppien. Urheiluopistoilla toteutettavilla opintojaksoilla opiskelijalle kuuluu maksuton majoitus täysihoidolla. Hakukohteen pääsy- ja soveltuvuuskoe järjestetään Urhean kampuksella Helsingissä. 

Kolmen Kampuksen koulutuksen lisäksi liikunnanohjauksen perustutkinnon koulutukset jatkuvat entiseen tapaan Kisakalliossa ja Pajulahdessa. Näin ollen opiskelijan on mahdollista hakea esimerkiksi ensisijaisesti Kolmen kampuksen koulutukseen ja toissijaisesti Kisakallioon tai Pajulahteen.

Liikunnanohjauksen perustutkinnon suorittaneet liikuntaneuvojat ohjaavat liikuntaa erilaisille asiakkaille ja ryhmille, antavat liikuntaneuvontaa, laativat liikuntaohjelmia ja järjestävät liikuntatapahtumia. Liikuntaneuvojat voivat työskennellä kuntien liikuntatoimissa, kuntokeskuksissa, uimahalleissa, urheiluseuroissa ja -järjestöissä, lasten iltapäivätoiminnassa ja itsenäisinä ammatinharjoittajina.

Liikunnanohjauksen perustutkinnon opiskelu on käytännönläheistä, toiminnallista ja yhteisöllistä. Ammattitaitoa kehitetään opettajien johdolla, ryhmässä ja itsenäisesti opiskellen, työelämässä toimien sekä Urhean kampuksen, Kisakallion ja Pajulahden urheiluopistojen monipuolisia ympäristöjä hyödyntäen.

Järjestämme kolmen kampuksen pilottikoulutuksesta virtuaali-infon 3.2. klo 10-10.30 Zoom-linkki infoon

Lisätietoja liikuntaneuvojan opinnoista

Tiedote Kisakallion ja Pajulahden yhteistyöstä

Kisakallion Urheiluopiston nettisivut

Pajulahden Urheiluopiston nettisivut

Lisätietoja:

Asko Härkönen
rehtori
Kisakallion Urheiluopisto
asko.harkonen@kisakallio.fi
p.040521 0565

Marjukka Tiainen
rehtori 
Valtakunnallinen valmennus – ja liikuntakeskus Pajulahti Oy
marjukka.tiainen@pajulahti.com
p.044 775 5336

Pauliina Hyvönen
apulaisrehtori
Kisakallion Urheiluopisto
pauliina.hyvonen@kisakallio.fi
p.0447716997