Avoin työpaikka: Urheilun ja liikunnan tietotekniikan sekä data-analytiikan kehittäjä

Urhea-kampuksen valmistuttua kesällä 2021 Urhea-säätiö hakee huippujoukkueeseensa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen päätoimista urheilun ja liikunnan tietotekniikan sekä data-analytiikan kehittäjää.

Tehtävänä on palvella arjen valmennuksen tietotarpeita, osallistua urheilun ja liikunnan tietojärjestelmien kehittämiseen, käyttöönottoon ja lajikohtaisiin kokeiluihin sekä huippu-urheilun kansalliseen datastrategiatyöhön yhteistyössä Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian Urhean, Kisakallion Urheiluopiston ja Suomen Olympiakomitean kanssa. Työnantaja on Urhea-säätiö ja työn pääasiallinen suorituspaikka on Urhea Helsingissä.

Katso lisätiedot tehtävänkuvasta sekä tehtävän vaatimuksista alla olevasta linkistä. Hakuaika päättyy 11.2.2022.