Vuoden 2021 Urhea-stipendi kolmelle urheilijalle

Urhea-kampuksen perjantaina pidetyissä avajaisissa jaettiin myös vuoden 2021 Urhea-stipendit. 700 euron suuruiset stipendit saivat uimari Laura Lahtinen, jalkapalloilija Lotta Lindström sekä judoka Martti Puumalainen.

Urhea-säätiön hallituksen puheenjohtaja Juha Ojajärvi ja Urhea-halli Oy:n hallituksen puheenjohtaja Sampo Suihko olivat luovuttamassa stipendejä. Perinne stipendeistä on lähtenyt liikkeelle vuonna 2012 saadusta lahjoituksesta Haaga-Helia ammattikorkeakoulun yrittäjyysopintojaan tehneiden opiskelijoiden järjestämästä Haaga-Helia Business run -tapahtumasta, joka järjestettiin Urhea-hallin kohdalla olleella hiekkakentällä. Ensimmäiset stipendit jaettiin Lontoon olympialaisissa menestyneille purjehtijoille Silja Lehtiselle, Silja Kanervalle ja Mikaela Wulffille sekä Tuuli Petäjä-Sirenille.

Vuoden 2021 stipendit on lahjoittanut Indepro Oy. Stipendit saivat uimari Laura Lahtinen, jalkapalloilija Lotta Lindström sekä judoka Martti Puumalainen.

Perusteet stipendin myöntämiselle ovat:

• erinomainen menestys urheilussa,

• opiskelu ja opintojen hoitaminen vaativan urheilun ohessa,

• positiivinen ja määrätietoinen asenne huippu-urheilijana,

• esikuvallisuus, joka nostaa urheilun ja urheilijoiden arvostusta sekä

• työ Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian toiminnan ja tunnettavuuden hyväksi.

Paljon onnea stipendin saajille!

Linkki tilaisuuden tallenteeseen: https://youtu.be/r71wTB7YzcA
Stipendien luovutus kohdasta 13.15 alkaen