Seuraava KoutsiKorneri tulossa 17.11. – aiheena ”Creating a Positive Learning Environment in Practice”

Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia ja Helsinki Basketball Academyn valmentaja Hanno Möttölä yhdessä Suomen Koripallovalmentajat ry:n kanssa järjestävät seuraavan valmentajawebinaarin keskiviikkona 17.11. kello 21.00, webinaarivieraana on tuolloin Peter Lonergan. Kaikkien lajien valmentajat ovat tervetulleita kuuntelemaan Lonerganin esitystä.

Hanno Möttölän vetämän maksuttoman webinaarin vieraana on Australian koripalloliiton huippukoripallon valmennuksen johtaja Peter Lonergan, jonka aiheena on positiivisen oppimisympäristön luominen harjoittelussa. Lonergan on luonut pitkän ja maineikkaan uran koripallovalmennuksen parissa.

Tulevan Lonerganin vetämän webinaarin aiheena on ”Creating a Positive Learning Environment in Practice”. Webinaarissa käsitellään harjoituksia, joiden selkärankana on organisoitu ja dynaaminen harjoitusympäristö luominen. Webinaari järjestetään keskiviikkona 17.11. kello 21.00 ja päättyy 22.30.

Urhean, Helsinki Basketball Academyn ja Suomen Koripallovalmentajat ry:n (FABC) yhteistyössä tuottama webinaari on ilmainen kaikille ja se nauhoitetaan.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta. Webinaari toteutetaan Zoom-sovelluksessa ja linkki tapahtumaan lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tervetuloa mukaan!