Kestävyyden live-seminaari Kisakalliossa ma 18.10. – katsottavissa myös striiminä

Kestävyyden tämän syksyn Live-seminaarien teemana on kilpailuun valmistautuminen kestävyyslajeissa. Seuraava seminaari järjestetään Kisakalliossa ma 18.10.!

Kisakalliossa pidettävän seminaarin esiintyjinä ovat todella kiinnostavat valmentajat. Jere Jännes puhuu uimari Iida Hulkon valmistautumisesta EM-kisoihin (tuloksena EM-hopea) ja Tokion Olympialaisiin (11.sija), sekä toisena puhujana Mika Luoto, joka puhuu triathlonisti Henrik Goeschin valmistautumisesta Ironmanin 8 tunnin alitukseen.

Ensimmäinen esitys ja livenauhoitus starttaa kello 14.00. Lähetystä voi seurata KIHU:n Youtube-kanavalta, ja linkki tulee samana päivänä myös osoitteeseen www.kestavyys.fi. Myös paikalle Kisakallion auditorioon voi mennä seuraamaan esityksiä, seminaari on maksuton.

Vielä on aikaa ilmoittautua myös Pajulahden Kestävyysseminaariin ma-ti 22.-23.11.2021:

Pajulahden Kestävyysseminaari 2021

Pajulahden 23. Kestävyysseminaari järjestetään ma-ti 22.-23.11.2021. Seminaariohjelman taustalla ovat lajien kanssa Kestävyyslajien yhteistyöhankeen taustatahot: Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö, Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU, Kisakallion Urheiluopisto, HULA – Helsingin Urheilulääkäriasema, sekä Pajulahti Olympic Training Center. Tapaa kestävyyden huippuosaajat paikan päällä!

Teemoina ovat: Kilpailuihin valmistautuminen, Tokion Olympialaiset ja korkean paikan harjoittelu

Tänä vuonna huippuesiintyjinä ovat Tokion Olympialaisissa pronssia saavuttaneen uimari Matti Mattsonin valmentaja Eetu Karvonen, Tokion ja koko kauden mailerikomeetta Sara Kuivisto yhdessä valmentaja Ari Suhosen kanssa, sekä valmentaja Valentin Kononen Tokiossa 9. sijoittuneen kilpakävelijä Aku Partasen taustalla. Korkean paikan harjoittelun huippuosaamista tuo Itävallasta Martin Burtscher ja tuoretta tutkimustietoa Snowpoliksesta Antti Leppävuori. Lisäksi mukana ovat asiantuntijat ravinnosta Kaisa Sali, psyykkisestä valmennuksesta Terhi Lehtoviita ja Robert Päkk, olosuhteista Esa Hynynen sekä kilpailuun valmistautumisesta ja Tokion kokemuksista Jussi Mikkola ja Olli-Pekka Kärkkäinen.

Katso koko ohjelma ja ilmoittaudu mukaan: TÄSTÄ