Syksyn kestävyysseminaarit alkavat 4.10.

Syksyn seminaareissa valmennustietoa kestävyyslajien huipulta!

Syksyn Live-seminaarien teemana on kilpailuun valmistautuminen kestävyyslajeissa. Live-seminaarit voit seurata maksutta paikan päällä tai streamina osoitteessa https://pajulahti.com/kestavyys/ (linkki ko. päivänä) ja Kihun Youtube-kanavalla livenä, tai tallenteena jälkikäteen.

Jyväskylä, KIHU 4.10.

Klo 14-15: Thierry Gueorgiou: Preparation for orienteering competitions

Klo 15-16: Ville Oksanen: Kilpailuun valmistautuminen maastohiihdossa

Kisakallio 18.10.

Klo 14-15: Jere Ahonen & Petteri Pitkänen: Melonnan harjoittelun seurantajärjestelmä

Klo 15-16: Jere Jännes: Ida Hulkon valmistautuminen kohti EM-hopeaa ja Olympialaisia

Klo 16-17: Mika Luoto: Henrik Göschin valmistautuminen Ironmanin 8 tunnin alitukseen

Pajulahti 25.10.

Klo 14-15: Teppo Karhu: maantiepyöräilijä Jaakko Hännisen valmistautuminen Grand Touriin

Klo 15-16: Mikko Rajaniemi: Ilona Monosen valmistautuminen kohti EM19 3000 metrin kultaa

Pajulahden Kestävyysseminaari 2021 22.-23.11.2021

Kestävyysseminaari järjestetään ma-ti 22.-23.11.2021. Seminaariohjelman taustalla ovat lajien kanssa Kestävyyslajien yhteistyöhankeen taustatahot: Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö, Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU, Kisakallion Urheiluopisto, HULA – Helsingin Urheilulääkäriasema, sekä Pajulahti Olympic Training Center. Tapaa kestävyyden huippuosaajat paikan päällä!

Teemoina ovat: Kilpailuihin valmistautuminen, Tokion Olympialaiset ja korkean paikan harjoittelu

Tänä vuonna huippuesiintyjinä ovat Tokion Olympialaisissa pronssia saavuttaneen uimari Matti Mattsonin valmentaja Eetu Karvonen, Tokion ja koko kauden mailerikomeetta Sara Kuivisto yhdessä valmentaja Ari Suhosen kanssa, sekä valmentaja Valentin Kononen Tokiossa 9. sijoittuneen kilpakävelijä Aku Partasen taustalla.

Korkean paikan harjoittelun huippuosaamista tuo Itävallasta Martin Burtscher ja tuoretta tutkimustietoa Snowpoliksesta Antti Leppävuori. Lisäksi mukana ovat asiantuntijat ravinnosta Kaisa Sali, psyykkisestä valmennuksesta Terhi Lehtoviita ja Robert Päkk, olosuhteista Esa Hynynen sekä kilpailuun valmistautumisesta ja Tokion kokemuksista Jussi Mikkola ja Olli-Pekka Kärkkäinen.

Katso koko ohjelma ja ilmoittaudu mukaan: TÄSTÄ

Linkki Pajulahden urheiluopiston uutiseen

*27.9. klo 15.25: stream-linkki päivitetty, linkki Pajulahden urheiluopiston uutiseen lisätty