Urhea-kodissa vielä tilaa – varmista asunto ja täytä hakemus!

Opiskelijoille ja erityisesti opiskeleville urheilijoille tarkoitettu Urhea-kampuksella sijaitseva asuintalo Urhea-koti on lähes täynnä. Vielä on kuitenkin vapaana muutama kaksio sekä yksittäisiä asuinhuoneita neljän hengen soluissa! Asuntoa voi poikkeuksellisesti hakea nyt, vaikka ei olisikaan tavoitteellinen urheilija.

Asuntoa voi hakea, mikäli opiskelupaikan on pääkaupunkiseudulla ja asunto voi järjestyä nopeallakin aikataululla. Neljän hengen soluissa vapaana olevat asuinhuoneet ovat miespuoleisten asukkaiden soluissa.

Ikkunallinen huone, jossa on sänky, kirjoituspöytä ja tuoli sekä nojatuoli
Esimerkkihuone Urhea-kodin kaksiosta. Asunnot vuokrataan kalustamattomina.

Urhea-kodin vapaana olevissa asunnoissa ei ole vielä asunut kukaan, joten uusilla asukkailla on harvinaislaatuinen tilaisuus päästä asumaan täysin uusiin asuntoihin!

Lisätietoja asunnoista löytyy Urhea-kodin sivuilta www.urheakoti.fi , jossa on myös asunnonhakulomake. Yhteyshenkilönä toimii talouskoordinaattori Jouni Kinnunen, puh. 040 878 2208, jouni.kinnunen@urhea.fi.

Ikkunallinen huone, jossa on nojatuoli, sänky, yöpöytä, kirjoituspöytä ja tuoli
Esimerkkihuone Urhea-kodin neljän hengen soluasunnon asuinhuoneesta. Asunnot vuokrataan kalustamattomina.