Majoitu huippu-urheilun ytimessä – avoimet ovet Urhea-kodissa to 9.9.

Urhea-koti tarjoaa mahdollisuuden sekä pidempiaikaiseen että lyhyempään majoittumiseen keskellä Urhea-kampusta. Muutamia pitkäaikaisia asuntoja on edelleen vapaana.

Nyt on mahdollisuus päästä tutustumaan vapaana oleviin opiskelija-asuntoihin sekä lyhytaikaisen majoituksen huoneisiin, kun Urhea-kodissa pidetään ovet avoinna yleisölle to 9.9. klo 15-18! Tilaisuuteen ilmoittaudutaan Urhea-kodin alaovella, osoite on Mäkelänrinne 4. Vierailijoilla on oltava maskit. Saavuthan tilaisuuteen vain terveenä.

Asuntoja vielä vapaana

Urhea-kampuksen asuintalossa Urhea-kodissa on yhteensä 166 asuinhuonetta, josta suurimpaan osaan ovat muuttaneet asukkaat elokuun aikana. Niin Mäkelänrinteen urheilulukiossa, muissa toisen asteen oppilaitoksissa kuin korkeakouluissakin opiskelevia nuoria urheilijoita asuu kirjaimellisesti kivenheiton päässä Urhea-hallista.

Joitakin asuntoja on vielä vapaana, joten edelleen on mahdollisuus hakea yksiötä, kahden huoneen kaverikämppää tai paikkaa neljän hengen soluasunnosta.

Valoisissa lyhytaikaisen majoituksen huoneissa on siisti kalustus. Opiskelija-asunnot vuokrataan kalustamattomina.

Lyhytaikainen majoitus kisamatkoille

Urhea-koti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden myös ryhmälle esim. viikonlopun majoitukseen, sillä majoituskapasiteettia on 16 henkilölle, ja lisävuoteilla on mahdollisuus muutamaan varapaikkaan.

Myös vuoristo-olosuhteissa asuminen mahdollista

Urhea-kodin lyhytaikaiset asunnot mahdollistavat myös hypoksia- eli vuoristo-olosuhteissa asumisen. Samassa kerroksessa hypoksiahuoneiden kanssa sijaitsee myös hypoksiaharjoitteluhuone, joten hypoksia-altistuksen kokonaisvaltainen onnistuminen voidaan toteuttaa menestyksekkäästi Urhea-kodissa.

Hinnat

Asunnon kokoHinta hlö/vrk (sis. alv 10%)
Yksiö68€
Kaksiö64€
4h solu60€
Varavuode30€

Lisätiedot, hakemukset ja varaukset

Opiskelija-asunnoista lisätietoja antaa Jouni Kinnunen, puh 046 878 2208, email jouni.kinnunen@urhea.fi.

Lyhytaikaisesta majoituksesta ja hypoksia-asumisesta lisätietoja antaa Urhea-hallin asiakaspalvelu, puh 09 2314 4220, urhea-halli@urhea.fi.

www.urheakoti.fi