Judon avoimet ovet kokosivat väkeä Urhea-halliin viikonloppuna

Judo, joka on Urhean painopistelaji ja samalla yksi Olympiavalmennuskeskus Helsingin virallisista lajeista, järjesti lauantaina 21.8.2021 jäsenseuroilleen avoimet ovet Urhea-hallissa. Judoliiton oman ohjelman lisäksi osallistujat tutustuivat tilaisuudessa Urhea-hallin tiloihin Urhean henkilökunnan johdolla.

Tutustumiskierrokset tiloihin toteutettiin kolmessa ryhmässä, pääkaupunkiseudun kiristyneet koronarajoitukset huomioiden. Kierros huipentui judoharjoitusten seuraamiseen viereisestä harjoitustilasta seuraten, jossa päävalmentaja Rok Draksic esitti jokaiselle ryhmälle tervehdyksensä ja kertoi harjoitusolosuhteista ja urheilijoiden meneillään olevista treeneistä. Lauantaina urheilijoiden judo-opetuksesta vastasi olympiajudoka Valtteri Jokinen.

Onnistunut tutustumistapahtuma toimii myös hyvänä esimerkkinä muille lajeille. Kannustammekin lajiliittoja järjestämään verkostoilleen vastaavanlaisia tilaisuuksia mahdollisuuksien mukaan, koronarajoitukset huomioiden.

Lue lisää tapahtumasta Judoliiton uutisesta täältä.

Lisätiedot tutustumistilaisuuden järjestämisestä:
Simo Tarvonen, toimitusjohtaja, puh. 050 583 6513, simo.tarvonen@urhea.fi