Olympic Charity Golf -tapahtuma Tapiolassa keräsi 26 000 euroa Urhealle

Suomen Olympiakomitea ja Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea järjestivät 12.8. Tapiola Golf -kentällä hyväntekeväisyysturnauksen, jonka tuotto lahjoitetaan Urheassa opiskelevien urheilijoiden valmennukseen. Turnaukseen osallistui 15 yritysjoukkuetta, joiden kapteeneiksi arvottiin nimekkäitä olympiatason urheilijoita ja valmentajia Emma Terhosta Markku Kanervaan.

Suomen Olympiakomitea lahjoitti Urhealle 26 000€ shekin, jonka vastaanottivat Leppävaaran koulun 9. luokan Urhea-oppilaat Ida Heikkinen (jalkapallo, FC Honka) ja Lucas Airaksinen (jääkiekko/tennis). Idea yrityksille tarjottavasta golf-turnauksesta on peräisin Kuortaneen urheiluopiston ja valmennuskeskuksen johtajalta Tapio Korjukselta, joka on järjestänyt vastaavan tapahtuman Kuortaneella jo kolme kertaa.

Turnaukseen osallistui 15 yritysjoukkuetta, joissa jokaisessa oli 3 pelaajaa. Lisäksi joukkueet saivat kapteeneikseen yhden huipputason olympiaurheilijan tai valmentajan. Mukana olivat Mikaela Ingberg, Mikaela Wulff, Emma Terho, Petra Olli, Juha Hirvi, Jukka Jalonen, Markku Kanerva, Petteri Koponen, Tapio Korjus, Ville Lång, Timo Rauhala, Martti Jylhä, Mika Poutala, Joona Puhakka, Erkka Westerlund, Jani Tanskanen ja Tapio Nirkko.

Lahjoitusvarat nuorten urheilijoiden hyväksi

Urhean toimitusjohtaja Simo Tarvonen kertoo, että lahjoitusvarat ohjataan nuorten urheilijoiden arkivalmennuksen laadun varmistamiseen.

– Urheilijan kehittymisen perusta on laadukas arki. Golf-turnauksen tuotoilla vahvistamme urheilijoiden terveydenhuoltoa, fysiikkavalmennusta, fysioterapiaa, psyykkistä valmennusta ja ravintovalmennusta. Niillä on valtava merkitys lajiharjoittelun tukena. Iso kiitos yrityksille, jotka tätä kautta mahdollistavat lisää terveitä harjoittelupäiviä tulevien vuosien huipuille.

Tapiola Golfin toimitusjohtaja Jari Hakkarainen teki lahjoituspäätöksen turnausaamuna, kun urheilijoita arvottiin kisajoukkueisiin.

– Olen itse saanut nuorena tukea omaan urheiluharrastukseeni. Kun sitten näin edessäni kaikki yritykset, valmentajat ja urheilijat, jotka olivat vapaaehtoisesti lähteneet tähän uniikkiin tilaisuuteen, se fiilis oli niin sykähdyttävä, että päätin saman tien Tapiola Golfin lahjoituksesta.

Tapahtumaan osallistuivat järjestäjien lisäksi:

Intrum Charity Team, Luhta, Kisakallio, Praecom Group, Team Pajulahti, Atea & Samsung, HP, Factornova, Aktia varainhoito, Luoto Company, 3StepIT, Team EY, Miltton, Team Digia, Perho Liiketalousopisto, Nolla Antimicrobial, Leader, Lifa Air ja Golfliitto.

Urhea kiittää Suomen Olympiakomiteaa, järjestelytiimiä ja kaikkia osallistujia tuestanne nuorten urheilijoiden hyväksi!

Lähde: Suomen Olympiakomitean tiedote